У Кам’янці підвищать тарифи на проїзд в громадському транспорті

У Кам’янці підвищать тарифи на проїзд в громадському транспорті

Приватні перевізники просили підняти плату до 18 гривень.

В Україні поступово піднімають плату за проїзд в громадському транспорті. Все через збільшення вартості пального. Так, з 1 липні тарифи зростуть в обласному центрі. Поїздка у “рогатому” з оплатою електронним квитком складатиме 6 гривень, без нього — 7 гривень, в автобусі — 12 гривень. Також збільшиться вартість місячних проїзних

Читайте також: Скільки коштує проїзд в обласних центрах України (ІНФОГРАФІКА)

З прохання про підвищення тарифів вернулися приватні перевізники й до міськради Кам’янця-Подільського. Просили підняти плату за проїзд до 17-18 гривень. У мерії провели розрахунки вартості проїзду з урахуванням підвищення ціни на пальне. 

Відео дня

Встановили тариф у 10 гривень. Його ще мають погодити на сесії. 

“У громаді працює й комунальний транспорт (із залученням комфортних автобусів, переданих нам із польського міста Каліш), де вартість проїзду наразі незмінна – 5 грн”, — зазначають на сайті міської ради Кам’янця. 

Крім цього, у комунальному підприємстві “Спецкомунтранс” також заговорили про необхідність привести тарифи на їхні послуги до рівня, який би хоча б частково компенсував витрати на пальне. Інакше, кажуть, кам’янецьке підприємство може зупинитися.

Додамо, що в Городку через брак пального тимчасово припинять рух громадського транспорту. В адміністрації комунального підприємства “Городоккомунсервіс” кажуть, що містян поки возитимуть маршрутки приватного перевізника. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • ЧитачЧитачів

  • Leopard Leoparda

keyboard_arrow_up