Скільки коштує проїзд в обласних центрах України (ІНФОГРАФІКА)

Скільки коштує проїзд в обласних центрах України (ІНФОГРАФІКА)
  • Тарифи на проїзд вже підняли у Хмельницькому, і скоро вони набудуть чинності.

  • На той час вони будуть середніми по Україні.

  • Дізналися, в кого найбільше, а в кого найменше.

У Хмельницькому затвердили нові тарифи на проїзд у громадському транспорті. У тролейбусі проїзд коштуватиме 6 гривень з проїзною карткою, 7 гривень — без неї, а в автобусах — 12 гривень. Таке рішення минулого тижня, 23 червня, прийняли на засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Зміни набудуть чинності 1 липня.

Журналіст vsim.ua проаналізував тарифи на проїзд в обласних центрах України. До уваги бралися ті міста, які розташовані на підконтрольних державі територіях. Дані розраховані станом на 2 липня, оскільки протягом 1-2 чисел набувають чинності зміни у тарифах Хмельницького, Чернігова та Одеси.

Загалом нові тарифи в Хмельницькому будуть на рівні середніх по Україні. Крайні показники є такими (змінність тарифу залежить від способу оплати, маршруту, часу доби та перевізника):

Відео дня

Зазначимо, що зараз плата за проїзд не стягується у комунальному транспорті Харкова та електротранспорті Запоріжжя. Більше дізнавайтеся з графіки.

 

 

 

 

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up