У податковій функціонують електронний кабінет та мобільний додаток для користувачів

У податковій функціонують електронний кабінет та мобільний додаток для користувачів
  • Розповідаємо про переваги обох сервісів. 

Державна податкова служба розробила електронні інструменти для отримання сервісів. Це електронний кабінет платника податків та мобільний застосунок. Про це vsim.ua повідомили у прес службі обласного управлінні ДПСУ. Розповідаємо про особливості та функціонал обох сервісів. 

Електронний кабінет

Е-кабінет є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом. Він допомагає взаємодіяти платникам податків та податківцям безконтактно, в режимі онлайн. 

Користуватися цим сервісом можуть не лише юридичні особи та фізичні особи-підприємці, але й будь-хто, хто хоче отримувати адмінпослуги, консультації, здійснювати розрахунки з бюджетом, замовляти та отримувати довідки, звітувати в електронному вигляді, не виходячи з дому в режимі реального часу.

Відео дня

Переваги Е-кабінету платника:

Загалом в електронному кабінеті платника працює понад 130 сервісів. Також там  функціонує Чатбот Info TAX, який допомагає користувачам. 

Додаток «Моя податкова»

Наприкінці вересня ДПСУ запустила в користування мобільний додаток «Моя податкова». За допомогою нього користувачі можуть скористатися електронними сервісами та сплатити податки. У застосунку наразі три розділи.

У розділі "Мої дані" застосунку можна буде отримати таку інформацію:

У розділі "Послуги":

У розділі "Повідомлення":

Також мобільний застосунок буде доповнюватися новими можливостями сервісами. Його можна завантажити на телефони на платформах Android, так і iOS. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up