У Пирогівцях ремонтують амбулаторію за 3,5 мільйона. Що саме роблять (ФОТО)

У Пирогівцях ремонтують амбулаторію за 3,5 мільйона. Що саме роблять (ФОТО)
Тут і далі — фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Відкрити медичний заклад у міськраді обіцяють до кінця року.

  • Загальна вартість оцінюється у майже 3,5 мільйона гривень.

  • Що саме так мають зробити?

У селі Пирогівці Хмельницької ОТГ триває капітальний ремонт амбулаторії сімейної медицини. На об’єкті замінюють дах, проводять утеплення та оздоблення фасаду, замінюють усі комунікації. Крім того, для кращого використання площі у будівлі зроблять перепланування. Про це сьогодні, 25 жовтня, повідомляють на сайті Хмельницької міської ради.

На ремонт з міського бюджету планують витратити близько 3,5 мільйона гривень. Завершення робіт очікується до кінця цього року. В амбулаторії працює один лікар, який обслуговує 1200 пацієнтів з Пирогівців та Прибузького.

За даними системи електронних закупівель «Prozorro» журналісту vsim.ua вдалося вирахувати точну вартість ремонту — 3 477 830 гривень. Ця сума включає такі роботи (перелічено у хронологічному порядку, вказано також найменування підрядника):

Відео дня

Замовником у всіх випадках є комунальне підприємство «Хмельницький міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2».

ТОВ «Фасад Альянс» — підрядник, який виконує основну частину роботи — зареєстроване у Хмельницькому у травні 2011 року. Основним видом діяльності є інші спеціалізовані будівельні роботи, статутний капітал складає 1250 гривень. Керівником є Юрій Габай, кінцевим власником та засновником — Сергій Габай. Останній за сумісництвом є керівником ТОВ «Хмельницькфасад».

Компанія «Фасад Альянс» виконувала роботи й на інших об’єктах комунальної власності. Так, 2022 року вона отримала замовлення на ремонт амбулаторії в Бахматівцях та гаражів на Івана Франка у Хмельницькому. Обидва об’єкти належать комунальному підприємству «Хмельницький міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2». Такі дані є у сервісі «YouControl».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валерий Дорогань

    Семеро с ложкой....

keyboard_arrow_up