Укрпошта знизить тарифи на відправку посилок до Польщі на 75%

Укрпошта знизить тарифи на відправку посилок до Польщі на 75%

Нововведення запрацює з 1 січня.

Тарифи на відправку посилок до сусідньої Польщі через EMS-сервіс Укрпошти вже з Нового року планують знизити на 75%. Про це повідомив генеральний директор товариства Ігор Смілянський

— Щойно підписав наказ, щоб з 1 січня тарифи на відправку посилок в Польщу через EMS-сервіс Укрпошти були знижені на 75%. Але гаманець відсотками не виміряєш, тому до грошей. Посилка до 1 кг буде коштувати десь 6 доларів / ≈ 240 гривень. Відправити можна буде до майже будь-якого відділення Пошти Польської. Терміни доставки 7-14 днів, — вказав Смілянський. 

Він додав, що багато українців нині розділені з родичами і друзями сотнями кілометрів, тому часто звичайна, на перший погляд, посилка з дому може викликати по-справжньому щирі емоції та спогади.

Відео дня

До того ж нові тарифи будуть доступні і для підприємців. Це дозволить розширити горизонти для продажу української продукції.

— Але наказ – верхівка айсбергу. Цьому передувала кропітка робота, яка почалась з нашої ініціативи та була підтримана Президентом України під час його чисельних перемовин з Президентом Польщі. А зараз — вже реалізована завдяки спільній роботі нашої найкращої міжнародної команди у співпраці з Поштою Польщі. Дякую колегам, що пішли на зустріч і зробили пересилання посилок доступнішим для наших громадян, — повідомив очільник Укрпошти.

Крім того, на цьому Укрпошта не зупиняється. У новому році до Польщі хочуть відправити перший поштовий міжнародний вагон. Кажуть, тоді швидкість та якість доставки ще більше покращиться.

Нагадаємо, з січня стартує програма заміни старих лампочок розжарювання на нові LED-лампи. Їх обмінюватимуть у відділеннях Укрпошти.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up