Валюти дешевшають. Курси в обмінниках Хмельницького (КАРТА)

Валюти дешевшають. Курси в обмінниках Хмельницького (КАРТА)
  • Пунктам обміну заборонили показувати курси на табло.

  • Через це валюти дещо впали в ціні.

Долар та євро в обмінниках Хмельницького протягом останніх днів дещо здешевшали. Курс долара залежно від обмінника коливається в межах 39-42 гривень, євро — в межах 40-42 гривень. Новацією серпня стала заборона для обмінників виставляти курси валют поза своїм приміщенням, включаючи розміщення на електронних табло.

Таке рішення прийняв Національний банк. Це пов’язано з намаганням регулятора стримати спекуляції обмінників на курсах. Як пише сайт «Ліга. Фінанси», це спрацювало — курси в обмінниках останніми днями дійсно дещо знизилися.

Сьогодні, 2 серпня, журналіст vsim.ua перевірив курси валют у семи обмінниках центральної частини міста. Всі вони дотримуються обмеження — табло аби вимкнені,  або транслюють довільну інформацію, як от адресу сайту мережі. Курси розміщені у вигляді документа на касі.

Відео дня

Середні курси станом на сьогодні є такими (у дужках зміна проти 14 липня):

Таким чином ціни на валюти хоч і знизилися за останні дні, проте протягом останніх двох тижнів помітне суттєве зростання.

Тепер пропонуємо ознайомитися з курсами в кожному обміннику окремо.

Кам’янецька, 11

Кам’янецька, 14

Подільська, 39

Подільська, 53

Проскурівська, 2 («Oktava Finance»)

Проскурівська, 4/3

Проскурівського підпілля, 85

Також переглядайте обмінники на карті. Натискайте на позначки, що дізнатися курс.

Тепер пропонуємо ознайомитися з курсами у касах банків. До слова, НБУ не обмежував для них розміщення інформації на табло.

ПриватБанк

Ощадбанк

Укрексімбанк

Райффайзен Банк

Альфа-Банк

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Oleksandr

    Заборонили табло, зразу курси впали. А то люди, навіть яким воно було не потрібно накручували себе, бігли купували по нереальному курссу, а бариги далі піднімали
  • Василь Лешкевич

    Не треба табло з курсом валют і валюта стабілізується,  не треба говорити про війну, тоді вона припиниться😂
  • Юля Паюк

    В Росії теж так зробити в квітні здається
  • Татьяна Шаргун

    Я не розумію для чого заберати курс з табло? Невже думають, що люди не розуміють? Досить вважати нас дурними!!! Всі прийшовши в магазин чи на базар з 1 серпня, побачили що ціна виросли в середньому на 25 % !!! Зарплати при цьому всьому в простих людей зменшились! Ви думаєте що змінете ситуацію пустими табло з курсом???

    Татьяна Шаргун reply Татьяна Шаргун

    Ольга Сергіївна нехай ще ціни в магазинах позабирають, щоб люди не жахались. Зрозуміло що війна веде до економічного  краху, без цего ніяк...

    Ольга Сергіївна reply Татьяна Шаргун

    Татьяна Шаргун це щоб поменше своїми гнилими язиками тріпали

keyboard_arrow_up