Внутрішньо переміщені особи можуть отримати 20 тисяч гривень: як це зробити

Внутрішньо переміщені особи можуть отримати 20 тисяч гривень: як це зробити

Деякі українці зі статусом внутрішньо переміщених осіб можуть отримати 20 тисяч гривень фінансової допомоги. Її виплачують одноразово. Дізнавайтеся хто саме  та як подати заявку.

Виплати проводить Український ветеранський фонд. Це здійснюється у рамках мікрофінансування ветеранського бізнесу для членів родини захисників, які ведуть власний бізнес.

Для одержання 20 тисяч гривень потрібно відповідати одразу 3 категоріям:

  • Відео дня
    /li>

Відтак, йдеться про ветеранів, їхніх дружин та чоловіків, батьків і дітей (усиновлених в тому числі). Також в цей список входять родичі загиблих захисників та захисниць і героїв Небесної сотні.

Грошова допомога здійснюється Українським ветеранським фондом, щоб відшкодувати витрати, пов'язані з веденням ветеранського бізнесу. Про це в ефірі телемарафону повідомила міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Як отримати кошти

Потрібно подати заяву на отримання коштів на офіційному сайті Українського ветеранського фонду.

Попередньо слід подати такі документи:

Заявки розглядаються впродовж 10 днів після подання. Після цього приймається рішення щодо надання коштів. Якщо дані заявника відповідають всім вимогам, кошти будуть зараховані впродовж ще 10 наступних днів.

Програма мікрофінансування ветеранського бізнесу буде тривати до закінчення воєнного стану в Україні.

Додамо, нещодавно ми розповідали, як українці можуть отримати допомогу від міжнародних організацій. На ці виплати можуть претендувати пенсіонери, ВПО, особи з інвалідністю, одинокі мати або батько, багатодітні сім'ї або ж малозабезпечені сім'ї. Як подати заявку читайте за посиланням

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up