Зарплата, майно і готівка: декларація ректора Кам’янець-Подільського університету Сергія Копилова

Зарплата, майно і готівка: декларація ректора Кам’янець-Подільського університету Сергія Копилова
  • Сергій Копилов став ректором Кам’янець-Подільського університету в 2013 році. 
  • Він є доктором історичних наук і професором. 
  • Проаналізували декларацію. Переглядайте його доходи і майно в інфографіці. 

Декларації хмельницьких чиновників знову стали доступними і на нашому сайті журналісти vsim.ua регулярно розповідають, хто скільки заробив і яким майном володіє. 

Окрім депутатів, мерів, очільників закладів та адміністрацій, про свої статки звітують і ректори навчальних закладів. Зокрема, ми вже розповідали, що задекларував ректор прикордонної академії, Хмельницького університету управління та права, а також ректорка гуманітарно-педагогічної академії. 

Цього разу розповімо про Сергія Копилова, який є ректором Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Та спершу розповімо коротко про нього. 

Відео дня

Сергій Анатолійович родом зі Слов’янська на Донеччині. Навчався у Київському університеті імені Тараса Шевченка. Працював у Луцькому державному педінституті, а до кам’янецького вишу прийшов ще наприкінці 80-х.  Копилов має відзнаку Міносвіти  «Відмінник освіти України», певний час був деканом історичного факультету. Його призначили ректором КПНУ 30 січня 2013 року. 

Свою декларацію Сергій Копилов подав 25 квітня 2023 року. Звітний період - за 2022-й. У ній він вказав нерухомість, більшою частиною якої володіє дружина ректора. Це близько десятка земельних ділянок і будинків. Сам же Копилов має у власності одну земельну ділянку, квартиру і дачний будинок. 

Прозвітував освітянин і про доходи. За 2022-й рік він заробив в університеті 704 304 гривень. Для порівняння, в 2021 річна зарплата була на понад 80 тисяч меншою - 618 675 гривень. Інших додаткових доходів ректор не задекларував. 

Отож, проаналізували декларацію Сергія Копилова. Детальніше переглядайте в інфографіці. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • МузичнаХунта

    Ги, і знову купа "незадоволених")
    Шо, невдахи, йдіть " пересмикніть" на кіркорова)
  • Остап

    Напевно, найбідніший ректор в Хмельницькій області.

keyboard_arrow_up