Готівка, доходи і нерухомість: що задекларував ректор прикордонної академії Хмельницького

Готівка, доходи і нерухомість: що задекларував ректор прикордонної академії Хмельницького
  • Олександр Луцький став ректором прикордонної академії в 2020 році. 
  • За інформацією закладу, він брав участь у бойових діях в часи АТО і має ступінь кандидата педагогічних наук. 
  • Проаналізували декларацію військового. Переглядайте інфографіку.

Декларації хмельницьких чиновників знову стали доступними і на нашому сайті журналісти vsim.ua регулярно розповідають, хто скільки заробив і яким майном володіє. Посилання на всі попередні матеріали пропонуємо переглянути наприкінці. 

Цього разу проаналізуємо декларацію Олександра Луцького. Він є ректором Національної академії Державної прикордонної служби імені Б.Хмельницького. Має звання генерал-майора. 

На цій посаді Луцький з червня 2020 року, замінивши попереднього керівника закладу - Олега Шинкарука. Обрали його за результатами конкурсу. 

Відео дня

Нагадаємо, Олександр Луцький був першим заступником Олега Шинкарука. Раніше у прикордонній академії повідомляли, що новопризначений ректор є кандидатом педагогічних наук. А в 2014 році військовий брав участь у бойових діях на сході країни. Тоді він очолював штаб тактичного угруповання «Кордон» Державної прикордонної служби.

Отож, що задекларував Олександр Луцький? Свою декларацію прикордонник подав 2 серпня 2023 року. Звітний період - 2022-й. 

Згідно інформації, він володіє земельною ділянкою на Вінниччині, а також має право користування на ще одну ділянку і житловий будинок. Більшість нерухомості, вказаній у декларації, належать дружині - Валентині Луцькій. 

Також військовий задекларував доходи та грошові активи. 

Для порівняння, за 2019-й рік Олександр Леонтійович отримав 393 367 гривень зарплати у Східному регіональному управлінні Державної прикордонної служби. А за 2022 рік його грошове забезпечення виросло до мільйона - 1 028 776 гривень. Окрім цього, він отримує пенсію і мав дохід від оренди нерухомого майна. 

Детальніше переглядайте в інфографіці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Андрій Бацюн

    сидять тут дармоїди в теплих містях. Позасідали що не вищенеш з кабінету. Звання заробляють.  Воювати не дурні😡
  • Тетяна Петрова

    Хотілось би ще щоб журналісти провірили декларацію головного лікаря скарженецької  психлікарні, рідний дядько стефанчука руслана з вр, демчука володимира миколай. О цей як на опалені заробляе грошенята.
  • Тетяна Петрова

    Академію знаю добре, п'ять років носила.там половина міліонерів.
  • Читач54

    Сама топова корупційна кантора в хмельницькій області,скриті міліонери

keyboard_arrow_up