Ділянки біля Хмельницького, на Дністрі і готівка: декларація ректора ХУУПа Олега Омельчука

Ділянки біля Хмельницького, на Дністрі і готівка: декларація ректора ХУУПа Олега Омельчука
  • Олег Омельчук став ректором Хмельницькому університету управління та права в 2010 році. 
  • Ректорське крісло навчального закладу він зайняв втретє.
  • Проаналізували декларацію заслуженого юриста України. Переглядайте інфографіку.

Декларації хмельницьких чиновників знову стали доступними і на нашому сайті журналісти vsim.ua регулярно розповідають, хто скільки заробив і яким майном володіє. Посилання на всі попередні матеріали пропонуємо переглянути наприкінці. 

Минулого разу ми проаналізували статки ректора прикордонної академії Олександра Луцького. На черзі - ректор Хмельницького університету управління та права Олег Омельчук. На цій посаді він вже втретє. Перед обранням юрист обіймав посаду першого проректора університету. А до того керував навчальним закладом під час двох каденцій:  з 2010-го до 2020 року. Розповімо трішки про нього. 

Сам Омельчук родом з Ізяславщини. Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Працював тривалий час на юридичному факультеті Хмельницького інституту регіонального управління та права. Та пройшов шлях від старшого викладача кафедри кримінального права та процесу до завідувача кафедри кримінального права та процесу й декана юридичного факультету. 

Відео дня

У 2010 році його призначили ректором Хмельницького університету управління та права. У 2015 року знову обрали за результатами виборів. Олег Омельчук має звання заслуженого юриста України. 

Свою декларацію Олег Омельчук подав 10 березня 2023 року. Звітний період - за 2022-й. У ній він вказав земельні ділянки, грошові активи і доходи. До слова, за рік в університеті ректор отримав 580 152 гривень зарплати. 

Для порівняння, за 2021-й рік йому нарахували 593 596 гривень. Щоправда, тоді він задекларував ще 12 тисяч благодійної допомоги від університету та дохід від відчуження нерухомого майна - 52 648 гривень. 

Нерухоме майно за останній рік залишилось без змін. Як і відсутність задекларованого авто. Детальніше переглядайте в інфографіці. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Любов Марліс

    Хороша Людина він . Справжній , без всіляких там нюансів і заморочок . Респект і повага .
  • nina kolomiyets

    Таких повинні судити люди,а не корумпіроіані судьї
  • nina kolomiyets

    Скільки записано на родичів ?
  • Oleg Sandula

    Покажіть декларацію його мами і тещі)

    Oleg Sandula reply Oleg Sandula

    Чуш Малий ти вже є)))

    Чуш Малий reply Oleg Sandula

    Oleg Sandula може тобі ще ключи від вілли на Тоскане дати?

keyboard_arrow_up