Нейромережа зобразила міста України із жіночими обличчями: як виглядає Хмельницький

Нейромережа зобразила міста України із жіночими обличчями: як виглядає Хмельницький
Тут і далі фото Aftandil Emanyilovich
  • Тендітні обличчя на фоні рідного міста — так нейромережа побачила жіночність обласних центрів. 

  • Чи не на кожному — церковні шпилі, автентичні будинки та великий жіночий портрет. 

Нейромережі для малювання стрімко розвиваються, а зображення, які вони створюють, стають все більш і більш деталізованими, якісними та реалістичними. Для того, щоб отримати, наприклад, свій портрет, достатньо сформулювати текстовий запит. Найпопулярніші серед нейромереж – Midjourney, Stable Diffusion, Craiyon. 

Так, нейромережа, щоправда невідомо яка саме, зобразила міста України із жіночими обличчями. Фото опублікував Aftandil Emanyilovich у Facebook.

На світлинах зображено обличчя жінок на фоні рідного міста. Майже на кожному зображені на задньому фоні стирчать шпилі церков, а поруч архітектура, яка на думку нейромережі, має бути притаманна даному місту. Посередині ж крупним планом жіночий портрет. Всього 25 фото — 24 обласних центри та Севастополь. 

Відео дня

Таким нейромережа побачила Хмельницький:

А такими вона “бачить” інші обласні центри України:

Нагадаємо, нещодавно в Україні став доступний сервіс штучного інтелекту ChatGPT. Це такий чат-бот, який може відповідати на будь-яке питання користувачів, збираючи інформації з інтернет-простору і компонуючи її у готовий текст. Ми запитали у штучного інтелекту про Хмельницький. Читайте його відповіді у матеріалі 14 питань про Хмельницький до чат-бота зі штучним інтелектом

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Українець

    Захистникам нашим в окопи та бліндажі треба передавати такі плакати!

keyboard_arrow_up