В Україні створили додаток, який повідомляє про безпеку рідних: як скористатися

В Україні створили додаток, який повідомляє про безпеку рідних: як скористатися
Фото ілюстративне
  • Скористатися застосунком дуже просто. 

  • Дізнавайтеся як він працює та як передаватимуть про себе інформацію рідні. 

В Україні створили застосунок, який дозволяє пасивно спостерігати за близькими, які знаходяться на небезпечних територіях. Про це повідомляє Мінреінтеграції

Додаток називається “Dobre”. Він допомагає дізнатися інформацію про рідних з окупованих або небезпечних територій. Додаток працює навіть за слабкого сигналу мережі оператора.

Програма дозволяє не турбувати рідних постійними дзвінками та питаннями на кшталт «Як ти?». Цю інформацію користувач може отримати автоматично та в будь-який час.

Відео дня

Як працює застосунок

У додатку абонент створює базу контактів, яким передає свій статус. «Зелений» показує, що у людини все добре. «Червоний» сигналізує про небезпеку та потребу у допомозі. Від них отримує аналогічну інформацію.

Користувач може самостійно налаштовувати періоди, коли йому приходитимуть сповіщення про статус його контактів. Якщо за встановлений інтервал часу вони не оновлюють інформацію про себе, всі контакти отримають сповіщення про можливе виникнення проблеми.

Станом на 15 лютого додаток завантажили більше тисячі користувачів лише на Google Play. Вони поставили йому оцінку 4,9 балів з 5 можливих. Завантажити застосунок можна на Android та iOS за активними посиланнями. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up