Де можна здати небезпечні відходи: графік стоянок екобуса на лютий

Де можна здати небезпечні відходи: графік стоянок екобуса на лютий

Дізнавайтесь на яких локаціях і коли стоятиме екобус та що можна до нього здати. 

В лютому року екобус побуває на 26 локаціях в Хмельницькому. Це роблять для того, аби усі охочі могли здати небезпечні відходи. Про це інформують у міській раді. 

Що можна здати до екобусу

Типи небезпечних відходів, які приймає екобус:

  • Відео дня
    /li>
Ця та наступна інфографіки з сайту Хмельницької міської ради

В лютому екобус працюватиме за графіком у різних мікрорайонах міста. Детальний розклад роботи дивіться в таблиці:

Нагадаємо, в Хмельницькому на постійній основі працює Центр управління побутових відходів. Туди можна здати практично абсолютно все, що зайве вдома або ж непридатне до користування. В тому числі небезпечні відходи, меблі й побутову техніку. Відходи та сміття щоденно можна здати у Центрі управління відходами за адресою Миру, 7 з 8.00 до 19.00.

Додамо, що до Центру управління відходами хмельничани привозять непотрібну, але придатну до використання побутову техніку. Її передають в користування внутрішньо переміщеним особам. Кажуть, уже передали десятки одиниць побутової техніки переселенцям. 

Також в Хмельницькому запланували оновити систему сортування сміття. Для цього придбали 600 контейнерів та визначили комунальне підприємство. Відтепер сортуванням ПЕТ-пляшок та скла на майданчиках загального користування займатиметься Хмельницьке комунальне підприємство «Спецкомунтранс». Перші контейнери вже встановлюють у мікрорайоні Озерна. Детальніше про це та к користуватися новими контейнерами — за посиланням

А ви здаєте до екобусу небезпечні відходи?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up