Комедія «Інша жінка» у кінотеатрі «Планета»

Комедія «Інша жінка» у кінотеатрі «Планета»
На цьому тижні у кінотеатрі «Планета» можна подивитися комедію «Інша жінка» про те, як троє дівчат вирішили помститися чоловікові, який розбив їхні серця.

Сеанси: 17:20, 21:00. Квитки – 20-30 гривень.

У ролях: Камерон Діаз, Кейт Аптон, Леслі Манн, Ніколай Костер-Вальдау, Тейлор Кінні.

Тривалість: 1 год. 59 хв.

Відео дня
> Про фільм: Головна героїня комедія «Інша жінка» Ембер завжди з легкістю будувала стосунки з будь-яким чоловіком, який їй подобався. Яким же було її здивування, коли з’ясувалося, що Марк, в якого вона без тями закохалася, виявися одруженим. Неприязнь до його дружини Кейт спершу змінюється цікавістю, а з часом переростає у дружбу.

Невдовзі у компанії дівчат з’являється Карлі – нова коханка спритного Марка. Головним спільним інтересом новоявлених подружок стає витончена помста тому, хто розбив їхні серця. У цій справі дівчата проявляють неабияку винахідливість. Три красуні на стежці війни - сумна перспектива для кривдника.

Час сеансів до 21 травня у кінотеатрах «Планета» та Шевченка можна дізнатися тут.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:40 Куди подіти дитину влітку: огляд дитячих таборів, гуртків та секцій 13:18 На Хмельниччині судили чоловіка, який вночі не впустив додому ексдружину 12:37 Робота у Хмельницькому: є 352 вакансії 12:01 В лікарні помер 24-річний чоловік, якого збив «Volkswagen» біля Летичева Від читача 11:24 "Інноваційне грудне годування: Ключ до комфорту та здоров'я для мами та малюка" 11:12 Хмельницькі піротехніки розміновують Херсонщину (ВІДЕО) play_circle_filled 10:24 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 09:22 Розпочався чемпіонат Хмельниччини з футболу photo_camera 18:10 Якої погоди чекати у Хмельницькому наступного тижня 17:06 На Хмельниччині шукали 5-річного хлопчика photo_camera 16:39 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: де і коли саме 15:08 Фіктивні електронні направлення задля виплат від держави: деталі схеми у медцентрах Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up