3 роки обмеження волі призначили мешканцю Деражнянщини, у якого знайшли наркотики

3 роки обмеження волі призначили мешканцю Деражнянщини, у якого знайшли наркотики
  • Восени 2017 року чоловіка затримали на полі, де він рвав коноплю.
  • У його машині знайшли 3,5 кілограми наркотиків.
  • Суд призначив чоловіку обмеження волі на 3 роки.

1 вересня мешканець Деражнянського району поїхав на поле, яке агрофірма-орендар засіяла коноплями. Чоловік вирішив роздобути "травички". Він прокрався до посіву та став зрізати верхівки. Чоловік уже зірвав кілька десятків рослин та вже хотів тікати, коли його затримала охорона. Викликали поліцію.

Правоохоронці провели обшук у машині чоловіка та знайшли у багажнику вкрадені рослини. Загалом виявили 3,5 кілограмів коноплі. Чоловік пояснив, що рослини хотів засушити та використовувати для власних потреб.

Справу розслідували за частиною 3 статті 309 Кримінального Кодексу України (незаконне придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, без мети збуту, в особливо великих розмірах). Санкція цієї статті передбачає покарання – від 5 до 8 років позбавлення волі.

Відео дня

Суд розглянув справу та призначив покарання. Як повідомили у прес-службі апеляційного суду Хмельницької області, під час винесення вироку врахували обставини, що пом'якшують покарання: визнання вини, щире каяття й активне сприяння розкриттю злочину. Чоловіку призначили 3 роки обмеження волі.

Читайте також: Шепетівчанка, яка приторговувала наркотиками, пробуде під вартою до лютого

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:26 На Хмельниччині лікарі залікували до смерті пацієнтку: їх судили 16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up