Аферисти просять гроші на ЗСУ від імені посадовців Шепетівської мерії

Аферисти просять гроші на ЗСУ від імені посадовців Шепетівської мерії
Фото ілюстративне

Віталій Бузиль повідомив, що невідомі надсилають прохання від його імені та від імені його заступника.

Від початку повномасштабного вторгнення на території Хмельницької області активізувалися шахраї, які просять кошти від імені місцевих посадовців. Збори, начебто, на потреби українських військових. У вівторок, 14 лютого, про черговий випадок повідомили у Шепетівці. 

Міський голова Віталій Бузиль заявив, що невідомі дзвонять від його імені та від імені його заступника до місцевих підприємців. Вони просять перерахувати кошти нібито для потреб Збройних Сил України. Однак, керівництво Шепетівки до цих дзвінків не причетне. Це чергові аферисти, пише міський голова  Віталій Бузиль.  

— Увага! Шахраї! Підприємці міста повідомляють, що отримують дзвінки невстановлених осіб, які від мого імені та імені заступника Віталія Янушевського просять перерахувати гроші для потреб ЗСУ Закликаю усіх, бути обачними! Номер з якого телефонували — 093 652 5625, поліція повідомлена, йдеться в дописі. 

Відео дня

Нагадаємо, восени в Хмельницькому також зафіксували 2 подібних випадки. Очільник регіону Сергій Гамалій повідомив у вересні про шахраїв, які від імені обласної військової адміністрації надсилають листи представникам бізнесу, організаціям, підприємствам, фізичним особам, де вказано номер рахунку з проханням переведення коштів для ЗСУ. 

Згодом, у жовтні,  невідомий зловмисник намагався видурити кошти в комунального підприємства “Хмельницькводоканал”. Він попросив керівника перерахувати гроші, аби придбати інвентар та техніку для військових. Навіть зробив фіктивні документи та спекулював на темі війни. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up