Арсенал нелегальної зброї виявили в чоловіка на Хмельниччині

Арсенал нелегальної зброї виявили в чоловіка на Хмельниччині
Фото - Поліція Хмельницької області
  • Невеликий арсенал зброї зберігав 50-річний мешканець Кам'янця-Подільського.

Поліцейські Хмельниччини в ході реалізації оперативної інформації викрили 50-річного чоловіка у зберіганні міні арсеналу нелегальної зброї та боєприпасів. Під час обшуку в автомобілі кам’янчанина правоохоронці виявили пістолет «Глок» та набої до нього, у квартирі — карабін з маркуванням «Форт 201», набої до нього та мисливські патрони. Жодних дозвільних документів чоловік не мав.

Також правоохоронці вилучили всю перераховану зброю та боєприпаси і направили їх на експертизу. Також вилучили автомобіль кам’янчанина «Фольксваген Таурег», в якому знайшли пістолет

На зображенні може бути: 1 особа

Відео дня

"Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 7 років. Наразі слідчі дії тривають", - йдеться у повідомленні Поліції Хмельницької області.

Читайте також: 

16-річна школярка розповсюджувала наркотики. Її затримали

В порушників на Хмельниччині відібрали 50 авто. Їх вже передали ЗСУ

Правоохоронці розповіли про злочини під час війни на Хмельниччині

Немає опису світлини.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Vadik Tarchinsky

    Захисник молодець
  • Anatoliy Slobodian

    Окупанти займаються вилучинням зброї на тимчасово окупованих територіях. Хмельницька ментура чим може допомагає окупантам.
  • Роман Яржемський

    Задали суки.
  • Andrei Scherbak

    Що за долбоєбізм? Зараз війна, зброя повинна бути у кожного. І взагалі і після війни теж. Це мусора і чиновники бздять щоб в людей не було зброї і щоб їм можна було бути феодалами.

keyboard_arrow_up