Блогера, який ігнорував хмельницький суд, затримали в Бердичеві

Блогера, який ігнорував хмельницький суд, затримали в Бердичеві
  • Бердичівська поліція затримала блогера, який побив АТОвця у Хмельницькому.
  • Йому оголосили про підозру в ще одному кримінальному провадженні.
  • Що відомо?

У Хмельницькому міськрайонному суді від зими минулого року чекають на скандального блогера Артура Сороченка. Ще влітку 2019 року він побив АТОвця неподалік “СВ”. Йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Однак через три дні відпустили під заставу у розмірі 40 140 гривень. З тих пір справу не могли розглянути через відсутність то обвинуваченого, то потерпілого.

На блогера чекають в хмельницькому суді

Сам Сороченко не з’являється в стінах суду від минулої зими. Причини неявки аргументує різними хворобами. У якості доказів захисник Сороченка надає суду виписки з медичних довідок. Щоразу їхній зміст є різний: лікування туберкульозу, пухлини або зламане ребро.

На останньому засіданні батько Сороченка повідомив суду про стаціонарне лікування сина у київському медичному закладі. Адвокат блогера стверджував, що на наступне слухання справи, що відбудеться 5 жовтня, його підзахисний обов’язково прибуде.

Відео дня

В результаті, суд оштрафував Сороченка на суму 4 236 гривень. Суддя аргументував це тим, що той регулярно не з’являється до суду, особисто не повідомляє про причини цього, не відповідає на телефонні дзвінки і не отримує судові повістки.

Сороченко і компанія знущалися над чоловіком в прямому ефірі

Тим часом, вчора, 10 вересня, Бердичівська поліція затримала групу осіб, що підозрюють в скоєнні кримінального правопорушення. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України. Затриманими особами виявилася компанія блогерів, які раніше знущалися над чоловіком в прямому ефірі. Серед них і є Артур Сороченко. Нагадаємо, відбулося все в одній з багатоповерхівок Бердичева. Зловмисники обманом заманили місцевого мешканця й почали знущатися над ним в режимі “онлайн”. Глядачами були підписники каналу Сороченка та його компанії. Вони платили гроші та замовляли різноманітні знущання.

До слова, блогери розробили навіть прайс, за яким все виконували. Частина його виглядає так: сире яйце об голову - 600 р., загасити цигарку об язик - 2 000 р., вилити на голову зеленку - 5 000 р., прищепка на ніс на одну хвилину - 500 р. 

Затриманим фігурантам вже оголосили про підозру за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України). Одному з підозрюваних вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб, без права внесення застави. Клопотання про обрання запобіжних заходів для інших фігурантів наразі розглядається судом.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Дима Касынюк

    Квадрат шляпа
  • Denis Kubinets

    Турэкбек))))
  • Стас Ситников

    Особливо небезпечний злочинець 😂😂😂

    Стас Ситников reply Стас Ситников

    Artem Lyba  в нього запитай

    Artem Lyba reply Стас Ситников

    Стас Ситников чому АТОвець тоді заяву не забере? Позов не відкличе?

    Стас Ситников reply Стас Ситников

    Artem Lyba  атовець також на суди не ходить. Вони між собою помирилися. І особливо там ніхто нікого не побив! Вся ця справа це мусарський цирк на рівному місці

    Artem Lyba reply Стас Ситников

    Стас Ситников блогер не є недоторканою особою. Його затримали за побиття АТОвця більше року тому. Він вийшов під заставу і тривалий час не з‘являвся в суд, передаючи довідки за станом здоров‘я (ймовірно фейкові)
  • вася пупкин

    Сподіваюсь, він декілька рочків проведе в місцях, не настільки віддалених від наших домівок. Для початку, біля "Плази" пару місяців нехай потусується :)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up