Екс начальника управління Держпраці Хмельниччини підозрюють в зловживанні службовим становищем

Екс начальника управління Держпраці Хмельниччини підозрюють в зловживанні службовим становищем
  • Колишньому начальнику та його заступнику вручили підозри в зловживанні службовим становищем. 

  • Їм “світить” до 6 років ув’язнення. 

Днями столичні поліцейські повідомили про підозру екс начальнику управління Держпраці у Хмельницькій області та його колишньому заступнику. Їх підозрюють у зловживанні службовим становищем під час перебування на посадах. Про це повідомляють у поліції Києва

Правоохоронці зазначають, що чиновники діяли всупереч інтересам служби. Вони приймали рішення не виносити постанову про накладання штрафів на суб’єкти господарювання. 

Відео дня

Інспектори перевірили суб’єктів підприємницької діяльності. У останніх знайшли порушення додержання законодавства про працю. 

— Зловживаючи владою, з метою одержання неправомірної вигоди для себе, всупереч інтересам служби, посадовці приймали рішення про не накладання штрафних санкцій відносно вказаних осіб, що призвело до втрат Державного бюджету України у вигляді не надходження коштів у загальній сумі близько 1 500 000 гривень, — йдеться в повідомленні поліції. 

Всього слідчі встановили 6 підприємців, щодо яких незаконно прийняли рішення про не накладання штрафів.

Таким чином, столичні слідчі викрили колишнього начальника Управління Держпраці у Хмельницькій області та його екс-заступника у зловживанні службовим становищем. 

Наразі обом фігурантам 1976 та 1981 років народження повідомили про підозру info. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

Суспільне Хмельницький повідомляє з власних джерел, що йдеться про теперішнього начальника Шепетівської районної військової адміністрації Олексія Глушакова. Він із серпня 2015 по грудень 2020 року працював керівником управління Держпраці у Хмельницькій області.

Що відомо про Олексія Глушакова

За даними руху Чесно, він народився 24 жовтня 1976 року в місті Острог Рівненської області. Має вищу освіту. В 2007 році закінчив Національний університет водного господарства та природокористування Рівного, за спеціальністю — спеціаліст з теплоенергетики. А в 2014 році — Хмельницький університет управління та права, за спеціальністю — адміністративний менеджмент.

Із 3 червня 2022 року Олексій Глушаков є начальником Шепетівської районної військової адміністрації. 

Політична діяльність:

У 2012 році Олек­сій Олександрович балотувався у депутати Верховної Ради 7-го скликання від політичної партії "Удар Віталія Кличка". У 2015 році балотувався до Хмельницької обласної ради 7-го скликання від політичної партії "Громадський рух "Народний контроль".

У 2020 році був обраний депутатом Шепетівської районної ради від Хмельницької обласної організації політичної партії "За майбутнє".

Трудова діяльність:

Він одружений та виховує доньку.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Сергій Доценко

    Він неодин такий
  • Людмила Мазур

    Де освіта??? Досить ПТУ???
  • Раїса Канюка

    Цікаво
    А де Заярнюк?
    Все всі мовчать
  • ЧитачЧитачів

    Цікаво, як зразу пішов кар'єрний ріст після того, як став помічником депутата.

    Нічого йому не буде. При владі, гроші та зв'язки має. Закриють справу за відсутністю складу злочину або за строком давності.

keyboard_arrow_up