У Старокостянтинівській громаді голова та секретар сільради підробляли рішення сесій

У Старокостянтинівській громаді голова та секретар сільради підробляли рішення сесій
Фото ілюстративне
  • Екс чиновники дали своїм родичам у користування 24 гектари земель. 

  • Таким чином вони завдали збитків державі на більше 460 тисяч гривень. 

Двох чиновників з Хмельниччині підозрюють у підробці державних документів. В обласній прокуратурі повідомляють, що колишні голова та секретар однієї із сільських рад тоді ще Старокостянтинівського району підробили рішення сесій. 

Правоохоронці встановили, що підозрювані ще у 2020 році підробили рішення сесій. Згідно з ним їхні родичі отримали право приватної власності на комунальні земельні ділянки загальною площею майже 24 гектари. Вони завдали шкоди територіальній громаді на суму понад 460 тисяч гривень.

На даний час ці земельні ділянки арештовані. А колишнім голові та секретарю повідомили про підозру за фактами зловживання службовим становищем та службового підроблення. В рамках кримінального провадження info готуються цивільні позови про стягнення вказаних збитків.

Відео дня

Нагадаємо, секретар однієї з сільських рад на Летичівщині дізналася, що в сусідньому селі померла жінка. Вона жила самотньо, але мала земельну ділянку з паєм. Після її кончини землю ніхто не успадкував, але залишився пай. 

54-річна секретарка вирішила підробити заповіт та привласнити землю орієнтовною вартістю 710 тисяч гривень. Більше про це читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Вадим Прокопивнюк

    Тільки зараз підняли цю тему😢коли вже все вкрадено і поділяно..давно...коли діти до шкільного віку мають "пай" а люди які родилися, працювали і продовжують працювати не мають змоги отримати гарантованих своїх 2 гектари землі...бо її вкрали і поділили між родичами чиноші які були при владі....отак і живем😢
  • Сергей Пенкаль

    Правильно зробили, а що комусь  чужим давати. 😃😃😃
  • Галина Присчжнюк

    Хмельницькій  жах
  • Нина Павенская Керелюк

    Вони це вміють.

keyboard_arrow_up