Головний міліціонер Хмельниччини тішить обіцянками, що в’язня-втікача скоро спіймають

Головний міліціонер Хмельниччини тішить обіцянками, що в’язня-втікача скоро спіймають
Вже 2 місяці правоохоронці не можуть знайти озброєного в’язня-втікача Романа Гадзіну, який разом з п’ятьма засудженими втік під час етапування.

Як розповів «ВСІМ» начальник УМВС в Хмельницькій області Микола Семенишин, цього тижня міліціонери перекривали усі залізничні переїзди області. Правоохоронці перевіряли поїзди, та впізнати у комусь з пасажирів Романа Гадзіну так і не вдалось. Але головний міліціонер області впевнений, що небезпечного втікача скоро спіймають.

- Наразі ми задіяли спеціальні служби для пошуку Гадзіни, тому думаємо, що найближчим часом ми його знайдемо, - каже Микола Семенишин.

Нагадаємо, що 25 липня разом із п'ятьма ув'язненими Роман Гадзіна втік під час етапування з Камянця-Подільського до Хмельницького. Чотирьох злочинців упіймали в той же день. 27 липня у Ярмолинецькому районі знайшли ще одного – Дениса Нечипорука. Роман Гадзіна, якого вважають організатором втечі, 30 липня обстріляв блокпост міліціонерів у Городоцькому районі. Наразі місцезнаходження останнього в'язня невідоме.

Відео дня

Гадзіна Роман Анатолійович: чорна футболка, на якій спереду рожевим кольором намальовано обличчя людини та нанесений надпис англійською мовою; джинсові бриджі синьо-сірого кольору; кросівки білі з чорними вставками.

 

 

 

 

Читайте також: В’язень-втікач, якого вже шостий день шукає міліція, обстріляв блокпост

Хмельницького в’язня-втікача шукають уже дев’ятий день

В’язня-втікача Романа Гадзіну хмельницькі правоохоронці розшукують 25 день 

Озброєного в’язня Романа Гадзіну шукають вже місяць

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Если єтот Гадзіна обвел вокруг пальца всех єтих типа "профі" мусоров, то либо мусора-сцыкуни, либо он спец выского уровня.

    А что ж вы думали? Это вам не хухры-мухры!! Есь чему поучиться. Хороший ученик, это тот, котрый добился больше своего учителя!!!
  • Шевченко Руслан

    А Семенишину звання дали після цього інцеденту,  питання за що?
  • PAL

    Видно он умнее всех этих мусоров.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up