Хмельниччина: жінок, які до смерті побили чоловіка, засудили на 7 років

Хмельниччина: жінок, які до смерті побили чоловіка, засудили на 7 років
34-річна колишня дружина потерпілого та її 22-річна знайома до смерті побили чоловіка за несплату аліментів. Суд визнав жінок винними у вбивстві та зобов’язав сплатити матері потерпілого 50 тисяч гривень у якості морального відшкодування.

Того вечора жінки вийшли погуляти у місто, трохи випили, і близько опівночі потрапили у привокзальний кафе-бар, де за одним із столиків від надміру спожитої оковитої спав колишній чоловік однієї із підозрюваних. Заклад уже закривався, тож його працівники попросили жінок забрати їхнього знайомого.

"Подруги вивели чоловіка із закладу, і, підігріті алкоголем, почали з’ясовувати стосунки. Справа в тому, що у нього з колишньою дружиною є спільний 11-річний син, а він уже давно не сплачує аліменти і абсолютно не цікавиться його вихованням.Для більшої переконливості жінки почали бити чоловіка, але, очевидно, погано себе контролювали, і зупинились, коли той уже ледь дихав. Злякавшись скоєного, вони покинули потерпілого напризволяще, а самі зникли з місця події. І тільки вранці ледь живого чоловіка знайшла прибиральниця, яка і викликала «швидку». У потерпілого діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеню, мозкову кому, закриту травму живота, розрив печінки та ще цілий ряд важких травм, які виявились несумісними з життям. Близько третьої години того ж дня чоловік помер", - йдеться у повідомленні Хмельницького обласного управління міліції. 

Дунаєвецький районний суд розглянув матеріали провадження і визнав підсудних винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та ч. 3 ст. 135 «Залишення в небезпеці» Кримінального кодексу України та засудив обох до 7 років позбавлення волі. Також представники феміди задовольнили цивільний позов матері потерпілого і зобов’язали колишню невістку та її подругу сплатити 50 тисяч гривень у якості морального відшкодування.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up