Хмельницькі правоохоронці звинувачують 55 російських депутатів у розв’язанні війни (СПИСОК)

Хмельницькі правоохоронці звинувачують 55 російських депутатів у розв’язанні війни (СПИСОК)
Фото ілюстративне
  • Працівники Служби безпеки зібрали докази проти депутатів держдуми рф.

  • Дізнавайтесь повний список обвинувачених. 

Нещодавно слідчі Служби безпеки України Хмельницької та Івано-Франківської областей зібрали беззаперечні докази вини 55 депутатів державної думи росії. Кажуть, саме вони сприяли розв’язанню повномасштабної війни проти України.

Ще 15 лютого 2022 року депутати рф підтримали постанову щодо звернення до президента путіна. У документі вони просили визнати «незалежність» тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей, так званих “лнр” та “днр”. 

А вже 22 лютого 2022 року російські депутати проголосували за ратифікацію «договора о дружбе, сотрудничестве и взаимной помощи» між країною-агресором і терористичними організаціями “л/днр”.

Відео дня

Уже наступного дня, 23 лютого, на підставі ухвалених договорів ватажки терористів звернулися до володимира путіна з проханням надати допомогу у відбитті надуманої ними воєнної агресії.

А 24 лютого російська федерація ввела війська на півдні, півночі та сході нашої країни та піддала всю територію України ракетно-бомбовим ударам.

Тим самим, кажуть в СБУ, російські депутати сприяли реалізації кремлівського плану щодо початку повномасштабного вторгнення в Україну.

На підставі зібраних доказів слідчі СБУ вже повідомили фігурантам про підозри за посягання на територіальну цілісність та недоторканність України.

Наразі Служба безпеки вже завершила розслідування і направила до суду обвинувальні акти стосовно 55 депутатів держдуми рф. Правоохоронці опублікували повний список обвинувачених.

Повний список депутатів:

Посадовцям загрожує покарання до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поки що тривають комплексні заходи для притягнення винних до відповідальності за злочини проти України.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up