Мешканець Білогірщини вбив 60-річного “коханця” дружини табуреткою

Мешканець Білогірщини вбив 60-річного “коханця” дружини табуреткою
  • Чоловік застав потерпілого на дачі дружини.
  • В ході бійки наніс йому кілька ударів руками та ногами. Потім добив табуреткою.
  • Його затримали і судитимуть.

Події мали місце в селі Клубівка Ізяславського району. На дачу до дружини приїхав 41-річний житель Білогірського району. В її помешканні він застав 60-річного місцевого жителя. Через ревнощі між чоловіками виникла суперечка, яка згодом переросла у бійку.

Молодший чоловік виявився сильнішим. Він наніс потерпілому кілька ударів руками та ногами в різні частини тіла. А потім ударив 60-річного чоловіка ще декілька разів стільцем по голові.

Потім підозрюваний витягнув непритомного на вулицю і залишив на подвір’ї без жодної допомоги. Сам зачинив будинок і разом з дружиною поїхав у Білогірський район, де проживає.

Відео дня

Тіло потерпілого виявили сусіди на наступний день. Вони зателефонували до поліції. На місце виїхала слідчо-оперативна група Ізяславського відділення поліції, експерти, працівники слідчого управління та карного розшуку ГУНП.

Зловмисника розшукали і затримали в той же день.

Наразі чоловікові вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На час досудового слідства він буде під вартою.

Зловмиснику загрожує до 15 років за  ґратами.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up