Мешканка Шепетівки отримала вирок за користування знайденою банківською карткою

Мешканка Шепетівки отримала вирок за користування знайденою банківською карткою
Ілюстративне фото
  • Жінка знайшла картку та відразу ж пішла скуплятися у магазин.

Мешканка Шепетівки, йдучи містом, знайшла загублену банківську картку. Взявши її, відразу ж вирушила до магазину. Там взяла товар та розрахувалася за нього, витративши з чужої картки загалом 444 гривні. Це було після 14:00 28 жовтня минулого року. Відтак розрахунки помітив власник картки та звернувся до поліції. Про це йдеться у повідомленні Шепетівського районного управління поліції та у матеріалах справи.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та провели розслідування. З жінкою, яка є пенсіонеркою та має інвалідність II групи, домовилися про укладання угоди про визнання винуватості в крадіжці та привласненні офіційного документа. Суд затвердив угоду та призначив підсудній п'ять років ув'язнення, яке замінили на рік випробувального терміну.

— Нагадаємо, що банківська картка є офіційним документом. За викрадення та користування чужою карткою передбачена кримінальна відповідальність. Якщо ви натрапите на чужу банківську картку, достатньо зателефонувати на номер гарячої лінії на звороті чи віднести знахідку до найближчого відділення банку або поліції, — застерігають у поліції.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Остап

    Може пенсіонерка з інвалідністю подумала що це їй Бог послав допомогу.

keyboard_arrow_up