Хмельничанин отримав 5 років в'язниці за крадіжку, шахрайство та ухилення від громадських робіт

Хмельничанин отримав 5 років в'язниці за крадіжку, шахрайство та ухилення від громадських робіт
Ілюстративне фото
  • Чоловік ухилявся від сплати аліментів, не ходив на громадські роботи, а також вчиняв займався крадіжками та шахрайством.

Мешканця Хмельницького судили за ухилення від відбуття покарання, яке передбачало виконання громадських робіт. Відпрацювати 120 годин йому призначили у січні 2020 року за адміністративне правопорушення — ухилення від сплати аліментів. Про це сьогодні, 20 лютого, повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі. Згідно з матеріалами справи, на той момент він був у в'язниці, де відбував покарання за крадіжку, вчинену повторно або за змовою групою осіб.

На свободу хмельничанин вийшов достроково у вересні 2020 року. У листопаді хмельничанина направили в УМК «Центральна». Однак працювати там він не став. За це він отримав сім діб адміністративного арешту та відбув його.

У жовтні 2022 року його знову направили в УМК «Центральна», куди він знову не з'явився. Знову йому дали направлення у листопаді 2022 року, але вже у комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою. Але й там він працювати не став. У січні 2023 року він отримав направлення у «Спецкомунтранс», але й там не з'явився. У лютому того ж року чоловік отримав п'ять років в'язниці за крадіжку та шахрайство.

Відео дня

Зрештою правоохоронці відкрили кримінальне провадження, а після цього хмельничанин уклав угоду про визнання винуватості за статтею 389-2, тобто у злісному ухиленні від відбуття покарання у вигляді громадських робіт. Йому призначили рік ув'язнення. Разом із покаранням, яке призначили раніше, суд вирішив ув'язнити чоловіка на п'ять років і п'ять місяців.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up