Мешканця Волочиська ошукали на купівлі військового одягу

Мешканця Волочиська ошукали на купівлі військового одягу
Фото ілюстративне
  • Чоловік хотів замовити речі онлайн та перерахував 5 тисяч гривень передоплати. 

  • Крім того, минулої доби шахраї ошукали ще двох жителів району. 

  • Одна жінка хотіла купити iPhone, а іншій зателефонували псевдобанкіри.

За минулу добу троє жителів Хмельницького району звернулись до поліції зі скаргами на шахраїв.  Двоє з них стали жертвами онлайн-аферистів під час купівлі товарів у інтернеті, а ще одна потерпіла втратила кошти, перейшовши за шахрайським посиланням.

У Волочиську один із жителів хотів придбати військовий одяг. 38-річний чоловік знайшов привабливе оголошення і інтернеті. За вбрання просили більше 5 тисяч гривень. Він перерахував продавцю гроші, але замовлення не отримав. 

Інша жителька Волочиську втратила майже 10 тисяч гривень, коли переказала кошти невідомій особі за iPhone. Вона також побачила оголошення про продаж гаджету в одній із соцмереж. 

Відео дня

Ще однією жертвою інтернет-шахраїв стала жителька Красилівщини. 32-річна жінка в одиному із месенджерів отримала повідомлення від “банку”. Там йшлося про можливість підвищити кредитний ліміт. Жінка перейшла за вказаним посиланням, ввела особисті дані. А після того з її банківської картки зникли 3 тисячі гривень.

Нині за усіма фактами поліцейські проводять перевірки і вкотре закликають громадян остерігатися шахраїв. Правоохоронці радять, купуючи товар в мережі інтернет, не переказувати кошти наперед та надавати перевагу перевіреним сайтам. Також поліцейські просять не переходити за невідомими посиланнями й не вводити дані банківських карток на незнайомих сайтах — їх можуть отримати шахраї.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

keyboard_arrow_up