На Хмельниччині чоловік ледь не зарізав сусіда

На Хмельниччині чоловік ледь не зарізав сусіда
Це фото - ілютративне, а решта - зі сторінки Нацполіції у Хмельницькій області
  • Сусіди на Хмельниччині всякими бувають. Один з ножем кидається, інші – від грабіжників рятують.
  • Дві історії про сусідські відносини.

Сусіди бувають різними. Одні – ножем штрикають, інші – хату від злодіїв рятують.

Так, у Ярмолинцях 5 жовтня сусід кинувся на сусіда з ножем. Здибалися чоловіки на пасовищі десь близько 19-ї години. Один вже був трохи «під мухою». Слово за словом - спалахнув конфлікт. У 53-літнього п’яненького аргументи, схоже, завершилися. Довго не думаючи,  вихопив ножа й вдарив ним у шию 63-літнього опонента.

Хто знає, чим усе й завершилося б, якби не охоронець з підприємства неподалік, що прибіг на ґвалт.

Відео дня

На пасовище з’їхалися медики й поліція. Розбишаку затримали. Потерпілого у важкому стані госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України і за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили затриманому підозру. Любителеві хильнути й порозмахувати ножем «світить» від 7 до 15 років ув’язнення.

Діаметрально протилежна ситуація виникла в Старокостянтинові. Тут сусіди злякали грабіжники. Усе трапилося 2 жовтня десь близько 20-ї години.

На подвір’їв 52-літньої мешканки проник незнайомець. Чоловік цеглиною розбив вікно і заліз у середину будинку. Те помітили сусіди й наробили галасу. Вдзрівши їх, грабіжник накивав п’ятами.

Та поліція однаково впіймала його. Крадієм виявився 54-річний місцевий житель. Правоохоронцям чоловік пояснив, що йшов дощ, і він вирішив перечекати негоду у чужому будинку.

«Перечікувати» чолов’яга, схоже, буде у в’язниці. І десь років зо три.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 162 (Незаконне проникнення до житла чи до іншого володіння особи) Кримінального кодексу України і за процесуального керівництва прокуратури уже оголосили чоловіку про підозру.

А вам пощастило з сусідами?

Читатйте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up