На Хмельниччині засудили чоловіка, який з ножем накинувся на свою жінку

На Хмельниччині засудили чоловіка, який з ножем накинувся на свою жінку
  • Різаниною закінчилася сімейна сварка. 
  • У результаті жінку довелося рятувати медикам, а чоловіка відправили на лаву підсудних.

Подія мала місце 12 червня в одному із будинків у Теофіполі. Ввечері чоловік, прийшовши додому напідпитку та через ревнощі почав сварку зі своєю співмешканкою. У розпалі він пішов до підсобного приміщення, взяв розкладний ніж, після повернувся до хати та завдав жінці дев’ять ударів ножем по тулубу. На крики прибігла сусідка, яка викликала "швидку".

Життя жінки вдалося врятувати завдяки вчасно наданій кваліфікованій допомозі. А ось нападник потрапив на лаву підсудних.

Чоловік свою вину визнав. У суді він запевняв, що наміру вбивати свою співмешканку не мав, лише хотів її налякати. Пам’ятає тільки один удар, що завдав у живіт. Коли ж побачив жінку в крові, намагався вчинити самогубство, порізавши шию. Просив не позбавляти його волі. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницького апеляційного суду.

Відео дня

Дослідивши усі докази, поведінку винного і потерпілої, що передувала події, їх стосунки, суд не встановив підстав для перекваліфікації дій обвинуваченого на частину 1 статті 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), як те просив його захисник. 

У результаті суд визнав 54-річного чоловіка винним у закінченому замаху на умисне вбивство (стаття 115 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання із застосуванням статті 69 КК України (нижче від найнижчої межі, встановленої санкцією інкримінованої статті) у виді позбавлення волі на 5 років.

Читайте також:

За ґрати відправили чоловіків, які хотіли здати хмельничанку в трудову експлуатацію

У Хмельницькому чоловік пограбував жінку на автобусній зупинці
 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Остап

    Чому його карати? Він же СВОЇЙ жінці завдавав удари. Ще й не даремно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up