На п'яну голову: суд покарав 36-річну хмельничанку, яка обманула поліцію

На п'яну голову: суд покарав 36-річну хмельничанку, яка обманула поліцію
  • Жінка повідомила правоохоронців, що на неї напали з пістолетом. 
  • Як з'ясувалося під час розслідування, заявниця "нафантазувала". 
  • За неправдиві свідчення їй призначили іспитовий строк.

В грудні минулого року 36-річна жінка звернулася до правоохоронців. Хмельничанка повідомила, що на неї напали. Розповіла, що невідомі погрожуючи пістолетом, забрали у неї сумочку з документами та  2800 гривень. Сама ж заявниця була п'яна.

Правоохоронці провели розслідування. Як виявилося ніяких нападників не було. Жінка "нафантазувала". 

Тепер провадження відкрили проти заявниці. Справу розслідують за частиною 1 статті 383 (умисні дії, які виразились у завідомо неправдивому повідомленні слідчому про вчинення злочину) та частиною 2 статті 384 Кримінального Кодексу України (умисні дії, які виразились в завідомо неправдивому показанні потерпілого, наданому органу, що здійснює досудове розслідування, поєднаному з обвинуваченням у тяжкому злочині). Про це повідомили у прес-службі Хмельницького міськрайонного суду.

Відео дня

"Як наслідок, жінка впродовж 1,5 роки буде періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання", - йдеться у повідомленні.

Про подальшу долю справи повідомлять пізніше. Слідкуєте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up