"Наркоділки" з Хмельницького, за якими полювали більше року, можуть вийти з СІЗО

"Наркоділки" з Хмельницького, за якими полювали більше року,  можуть вийти з СІЗО
Фото: nikorupciji.org
  • "Банду" наркоділків затримали напередодні, 9 лютого.
  • Злочинцям загрожує до 12 років позбавлення волі.
  • Суд вирішив відправити їх в СІЗО з можливістю вийти під заставу у 40 тисяч гривень. 

Троє чоловіків входили до "банди" наркоторговців. Вони налагодили канал збуту у Хмельницькому, який успішно функціював понад рік. Збували товар, використовуючи при цьому мобільні месенджери. 

Продавали найрізноманітніші наркотики: амфетамін, екстезі, марихуану тощо. 9 лютого наркоторговців затримали. У них конфіскували близько кілограма наркотиків, а також гроші, отримані від продажу товару.

Наразі триває слідство. Справу розслідують за статтею 305 (Контрабанда наркотичних засобів), статтею 306 (Використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів), статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до 12 років позбавлення волі. Про це повідомили у прес-службі  Хмельницького міськрайонного суду.

Відео дня

Міру запобіжного заходу для них обрали в понеділок, 12 лютого. Суд вирішив взяти чоловіків під варту. Але двоє із них можуть вийти під заставу в 40 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олекса Шумейко

    Стаття не вказала головного. прізвище судді, який був такий "добрий", що випустив злочинців на волю і які будуть дальше садити на голку українців. Хотілося б щоб вони посадили на голку дитину цього доброго судді.
  • Николай Коваль

    Саме для того щоб злочинець мав змогу з допомогою хабара та судді хабарника вийти на волю і продовжувати творити свої діла лице злочинця не показують а закривають.
  • Любовь Прушинская

    оце наш суд..... а чого ще було чекати. наркоділки можуть відкупитися......яка довіра  може бути до такого суду? гнати суддю вон.
  • Анонім

    За іномарку на бляхах 500 тис а за наркоту 40. Слава самому гуманному суду України.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:02 У Хмельницькому попрощалися із захисником Мирославом Марчуком 19:36 Військовослужбовців та ветеранів Хмельниччини запрошують стати учасниками стипендійної програми 19:22 В Хмельницькому «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (новини компаній) 18:52 Роман Миколаїв: «Довелося платити за помилку життям дорогих людей» photo_camera Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:27 Хмельничан запрошують малювати мурал: коли і де 18:02 «Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення photo_camera 17:20 Хто постачає дрони Хмельницькій міськраді? Ми перевірили 16:39 На 13 годин обмежать потужність світла підприємствам Хмельниччини 15:53 На Шепетівщині чоловік обікрав квартиру, в якій раніше робив ремонт 15:12 На Хмельниччині знищили авіаційну бомбу 14:33 Прикордонники витягнули з Тиси трьох жителів Хмельниччини, які хотіли потрапити в Угорщину (ВІДЕО) 14:02 Зникла три тижні тому. Рідні та поліція шукають 70-річну Галину Кудлу 13:28 У пожежі на Хмельниччині загинула жінка 12:50 Ситуація із незаконним обігом зброї погіршилася, – Василь Птащук 12:03 На перехресті Святослава Хороброго й Грушевського сталася ДТП із п’яною водійкою 11:37 Скільки коштують валюти в обмінниках та банках Хмельницького 9 травня (ІНФОГРАФІКА) 11:01 Рідним загиблих військових з Хмельницького вручили державні нагороди photo_camera 10:40 Через аварію на двох вулицях Хмельницького 9 травня не буде води 10:01 У Білогір’ї горів деревообробний цех play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up