Небезпечні вулиці Хмельницького: куди найчастіше викликають поліцію (КАРТА)

Небезпечні вулиці Хмельницького: куди найчастіше викликають поліцію (КАРТА)
  • Бійки, грабежі чи збут наркотиків.
  • У Хмельницькому є місця, де все це відбувається регулярно.
  • Дізналися у поліції, на яких вулицях Хмельницького стається найбільше криміналу та адміністративних правопорушень.
  • Підготували карту. 

До редакції ВСІМ надійшло повідомлення від хмельничанина про “кримінальну точку” на Озерній. Мова йде про магазин “Гранд” на кінцевій зупинці. Чоловік розповів, що там цілодобово продають алкоголь. Саме це є причиною нічних посиденьок і п’янок на тому місці. “Небезпечна точка”, - каже про територію біля “Гранду” місцева мешканка Анна.

Подібні місця є у кожному мікрорайоні Хмельницького. Про одні з них розповідають жителі, про інші - стверджують у поліції. Журналістка vsim.ua зібрала небезпечні вулиці та місця. А також дізналася в поліції, на яких вулицях Хмельницького найчастіше вчиняють правопорушення. 

Серед кримінальних вулиць - Бандери, Інститутська, Проскурівська

Відео дня

Журналістка vsim.ua звернулася до ГУНП в Хмельницькій області із проханням надати інформацію по вчинених правопорушеннях у місті за минулий рік. У відповідь на наш запит правоохоронці повідомили наступне:

Перелік вулиць, де найчастіше стаються злочини, дивіться на карті. Синім позначено кримінальні правопорушення, а помаранчевим - адміністративні. 

Виставка: голий чоловік, бійка та грабежі

Більшість вулиць, на яких стається кримінал найчастіше, розташовані в мікрорайоні Виставка. Це вулиці Степана Бандери, Зарічанська, проспект Миру, Свободи, Перемоги та Старокостянтинівське шосе.

Які ж і де злочини сталися в мікрорайоні за минулий рік? Журналістка vsim.ua звернулася із цим питанням до інспектора з комунікації Хмельницького РУП Людмили Берестовської. Отримала відповідь:

Мікрорайон Виставка багатий й іншими “яскравими” подіями, про які часто розповідають хмельничани в соцмережах. Наприклад, влітку на вулиці Свободи містяни намагалися заспокоїти голого чоловіка, який чіплявся до перехожих. В результаті неадекватного чоловіка госпіталізували бригадою "швидкої" у лікарню в Скаржинцях для обстеження.

Ще одне місце на Виставці, де часто стаються різні інциденти - площа біля оздоровчо-розважального комплексу “СВ”. Як правило, там виникає бійка між відвідувачами нічного клубу. Одна з таких була в березні минулого року. Тоді у “Роза Барі” відпочивали неповнолітні. Між ними зав’язалася бійка всередині закладу. Продовжилося все ззовні. Тоді на місце прибули поліцейські. Закінчилося все складеним протоколом за статтею “Дрібне хуліганство”.

Центр - бійки та крадіжки

У центрі Хмельницького також часто вчиняють правопорушення. Бійки - одне з найпопулярніших подій. Місцеві кажуть: локаціями, де вони стаються, є нічні бари та магазини з цілодобовим продажем. Серед них -  “Арсенал” та “Принцип” біля зупинки “Торговельний центр”. Відео однієї з таких було опубліковане в спільноті  Хмельницький LIVE.  

Ще одна бійка сталася влітку, в Молодіжному парку. Тоді під час перегляду мультфільму побилися дорослі. Читайте про це тут. 

Інспектор з комунікації ХРУП Людмила Берестовська розповіла і про інші правопорушення, що стаються в центрі. А саме:

Кримінальний Південно-Західний

Південно-Західний мікрорайон також “славиться” криміналом і адміністративними правопорушеннями. У поліції кажуть: найчастіше там стаються крадіжки. А саме - на Львівському шосе, Інститутській та Тернопільській. 

Стаються у цьому мікрорайоні й бійки. “Популярною” для цього є вулиця Інститутська. Скажімо, два роки тому там було масове побиття. Тоді понад десять осіб зчепилися біля ХНУ. Як це було - читайте в матеріалі. 

Минулої осені на Інститутській затримали чоловіка, який напав на молоду пару з ножем. Про цю подію повідомили в спільноті Хмельницький LIVE у Facebook. 

Про події на Озерній

На вулицях мікрорайону Озерна стаються як кримінальні, так і адміністративні правопорушення. Серед них - угони, які найчастіше виникають на вулиці Панаса Мирного. А також крадіжки, які часто фіксують на Залізняка.

Як вже зазначалося вище, місцеві вважають “проблемною” локацією мікрорайону магазин “Гранд”. Він розташований на кінцевій зупинці. За словами жителів, там цілодобово продають алкоголь. Через це там часто стаються конфлікти, що переростають у бійки. Одна з таких сталася біля магазину минулого місяця. Там 40-річний іноземець відпочивав зі своїм товаришем. Згодом між ними стався конфлікт. У ході цього, хмельничанину були нанесені легкі тілесні ушкодження.

Нет описания.

Друзі, пишіть про небезпечні місця та події у вашому мікрорайоні. Залишайте історії в коментарях. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Aleksander Bozhyk

    Пора біля  Гранда навести порядок у вечірні години, де місцева влада, поліція, дільничий, подивіться що робиться вночі в дворах багатоповерхівок, кругом наркомани. Може пора подумати щоб ходили патрулі нацгвардії і поліції у вечірні години, на окраїни міста мало приділено уваги в цьому плані. Надіємось на покращення.
  • Вікторія Мельник

    Раніше вони були на Ватутіна а зараз тут притон наркотиків
  • Вікторія Мельник

    На Львівському шосе є наркопритон на аптечних складах кожен день там всякі лічності збираються а поліція як завжди проїжає проходить мімо

    Артур Фурман reply Вікторія Мельник

    Вікторія Мельник это метадоновая программа она закона.

    Олександр Солодунов reply Вікторія Мельник

    Вікторія Мельник там нарко-диспасер поруч

    Вікторія Мельник reply Вікторія Мельник

    Руслана Величко незнаю но на 9 годину там кишить наркетами

    Руслана Величко reply Вікторія Мельник

    Вікторія Мельник так може вони в долі?)
  • Читач61

    Полицию чаще всего вызывают на улицу Пушкина 15

keyboard_arrow_up