Вечірка в “СВ” закінчилась бійкою. П’ятьох неповнолітніх затримали (ВІДЕО)

Вечірка в “СВ” закінчилась бійкою. П’ятьох неповнолітніх затримали (ВІДЕО)

У розважальному комплексі “СВ” підлітки вчинили бійку.

Правоохоронці затримали 5 учасників. 

На одного юнака, який агресивно себе поводив, патрульні склали адміністративний протокол.

Про бійку в комплексі “СВ” ми дізналися із  відео, яке опублікували у телеграм-каналі “Хмельницький LIVE”. На ньому видно, що спочатку група підлітків вчинила билась в  “Роза Барі”. Далі почалась штовханина у фоє комплексу. Аби дізнатись деталі, ми звернулись до інспекторки роти 4 батальйону УПП в Хмельницькій області Марія Брилко. 

Поліцейська повідомила, що вчора, 25 березня, близько 22-ї години інспекторам роти ТОР надійшло повідомлення, що екіпаж Національної Гвардії потребує допомогу у вирішенні конфлікту за адресою проспект Миру 74. Прибувши за вказаною адресу ТОРівці виявили групу осіб, які нецензурно лаялись та вчиняли хуліганські дії. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Найактивніших 5 учасників затримали та доставили до відділення поліції. Через те, що особи неповнолітні інспектори повідомили ювенальну превенцію та викликали батьків. Правопорушникам провели профілактичні бесіди та передали батькам. На одного з учасників, який поводив себе агресивно та  не реагував на зауваження, патрульні склали протокол за статтею 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП в присутності мами.

На сторінці "СВ-Клуб" у Фейсбук з'явився допис із позицією адміністрації комплексу щодо даної ситуації:


Офіційний коментар до події вчорашньої дискотеки у «Роза Бар»

"Для проведення дискотеки для молоді - віком до 21 року - у «Роза Бар» було взято в оренду приміщення залу.

Відповідно до стандартних умов оренди, на час проведення заходу заклад не працював для своїх або сторонніх клієнтів: діджей та охорона були зі сторони замовника, оплата за вхід у заклад з молоді, звичайно, не стягувалась (повторимо, заклад отримав кошти за оренду залу), бар закладу на час дискотеки не працював, лише кухня.

За домовленістю з усіма організаторами, останні зобов'язуються не запрошувати/впускати нетверезих людей. Але оскільки домовленість із вчорашніми організаторами не була виконана, «Роза Бар» більше не буде надавати в оренду приміщення для проведення дискотек для молоді."

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (100)
  • Евгений Ткачук

    "Через те, що особи неповнолітні інспектори..." Самая угарная фраза статьи🤣🤣🤣
  • Віктор Білик

    В стилі 90 ,ну і власник тоже ще той з90
  • Andrii Liepikhov

    Вони просто були не в масках!!! ))))
  • Lena Selezneva

    В шоке от комментариев. Сидят возрастные тетки и дядьки и кудахчут так ,как будто сразу родились с морщинами и седыми головами.  Ничего хорошего нет в инциденте ,но это же молодые парни. Никто не помнит разборки под ДО или ДК на дискотеках в начале 90-х ? Или позже около Ордеса или Чкальника,ничего этого не было???
    Святые блин собрались
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up