Погрожували та били кухонним молотком: у Хмельницькому затримали групу рекетирів

Погрожували та били кухонним молотком: у Хмельницькому затримали групу рекетирів
Тут і далі фото Нацполіції та Хмельницької обласної прокуратури
  • В хмельничанина вимагали 20 тисяч гривень та по 100 доларів щомісяця за вигаданий борг. 

  • Під час обшуків в оселях зловмисників знайшли більше 640 000 гривень, пістолет, набої та наркотики.

Троє хмельничан залякували місцевих жителів. Вони змушували їх сплачувати вигадані борги. А щоб люди могли жити спокійно надалі, то мали щомісяця платити рекетирам так звані «відступні».

В поліції повідомили, що всі троє бандитів мають чималий кримінальний досвід. Чоловіки погрожували хмельничанину. Вони вимагали від нього спершу 20 тис грн, а в подальшому по 100 доларів США щомісячно за нерозголошення інформації про вигадану ними ж ситуацію.

Чоловіки неодноразово зустрічалися зі своєю “жертвою”, тиснуло на нього психологічно та залякували, щоб заплатив їм гроші. Згодом вдалися і до застосування фізичної сили - побили кухонним молотком для відбивання м’яса.

Відео дня

Правоохоронці затримали одного з них 23 січня під час під час отримання чергового «боргу». Підозрюваний саме отримав гроші від потерпілого. 

Затриманому та його двом спільникам вже повідомили про підозру за ч. 4 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Під час обшуків в оселях зловмисників правоохоронці вилучили мобільні телефони, чорнові записи, понад 640 000 гривень, пістолет з ознаками переробки, набої, наркотики.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Игорь Емец

    Довічне, і все буде Україна..!

keyboard_arrow_up