Посадовця Хмельницької міськради затримали на хабарі

Посадовця Хмельницької міськради затримали на хабарі

У Хмельницькому затримали начальника одного з відділів на хабарі у сім тисяч гривень. Прокуратура не оголошує про яке саме управління йде мова.  

Посадовця затримали "на гарячому" слідчі прокуратури та працівники СБУ.
Силовики кажуть, що чиновник вимагав  7 тисяч гривень за "вплив на прийняття рішення особою, яка уповноважена на виконання функцій держави".
 
У прокуратурі кажуть, що чиновник з жовтня по листопад цього року під час розгляду документів службовець сказав людині, що якщо та передасть йому вказану суму, то він особисто вирішить питання по оформленню дозвільних документів на об’єкт нерухомості. 
 
Сьогодні, 9 листопада, його затримали у кабінеті. Що цікаво, прокуратура не хоче казати, про яке управління йде мова. 
- Керівництво сказало мені не вказувати назву управління. Це вся інформація, яку я можу надати, - пояснила у коментарі "ВСІМ" начальник прес-служби прокуратури Хмельницької області Анна Заяц. 
 
Зараз вирішується питання про повідомлення посадовцю про підозру у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369-2 КК України (зловживання впливом) та обрання запобіжного заходу.
   

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • PAL

    Пошла мелочь.
  • Сергій Якубенко

    І це тільки початок. Скоро на хабарях попадуться усі "святоші" і недолугі "работніки", яких до влади привів Симчишин. Безробітних посаджали в крісла і ті тільки побачили бабло - почали гребти. Не всі акуратно. Перший пішов. Хто наступний?)

    Андрій Коломієць reply Сергій Якубенко

    Заспокойся, не рви сорочку. Затриманий працював майже 20 років і мав ну дуже великий досвід в архітектурі і містобудуванні. Часто ходив на лікарнянні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up