«П’яна вечірка» з дівчатами: організатора з Хмельницького району випустили з-під варти

«П’яна вечірка» з дівчатами: організатора з Хмельницького району випустили з-під варти
  • 19-річний Андрій Ярина був організатором столичних вечірок, де молодики знущались над дівчатами і знімали все на відео. 

 

Столична блогерська вечірка з дівчатами – повідомлення про неї розлетілись соцмережами на початку лютого минулого року.

Нагадаємо, це було у Києві, де компанія хлопців влаштувала скандальну вечірку. Під час неї хлопці «накачували» дівчат наркотиками і алкоголем, а потім фотографували їх оголеними і торкались їхніх статевих органів. Всі ці відео і фото викладали у телеграм-канали та інші соцмережі, при цьому залишаючи принизливі дописи і коментарі стосовно дівчат. 

Соцмережі вибухнули коментарями про вечірку. На описані події відреагували правоохоронці. Розпочали кримінальне провадження і встановили всіх фігурантів. 

Відео дня

Як ми вже раніше повідомляли, організатором скандальної вечірки виявився 19-річний блогер Андрій Ярина. Він - родом з Хмельницького району. Виріс у селі Курилівка, що у Волочиській територіальній громаді. 

Нагадаємо, що поліцейські тоді провели обшуки і вилучили речі для створення порноконтенту, мобільні телефони, готівку. У поліції підтвердили, що компанія хлопців доводила дівчат до стану безпорадності, змушувала виконувати непристойні дії сексуального характеру, після чого глумилась із жертв в соцмережах.

Ще в лютому Шевченківський суд Києва обрав двом організаторам вечірки запобіжний захід. Їх взяли під варту. Одним із них був Андрій Ярина.

Наразі стало відомо, що його випустили з-під варти. До цього він вніс заставу в розмірі 272 500 гривень. Про це передає «Українська правда». 

Як йдеться у повідомленні, прокурор наполягав на продовженні обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Голосіївський районний суд задовольнив клопотання прокуратури частково. 

«Рішенням суду йому продовжили тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 272 500 грн. Цю суму обвинувачений вніс, у зв'язку з чим його було звільнено з-під варти», - йдеться у повідомленні. 

Додамо також, що обвинувачуваного Ярину зобов'язали носити електронний засіб контролю, не виїжджати без дозволу суду із населеного пункту, в якому він проживає, не спілкуватися.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Микола Коваль

    А нагороджувати як кращого шоумена коли будуть?

    Олег Гарват reply Микола Коваль

    Надіюсь їх "нагородять" на зоні.

keyboard_arrow_up