Скандальний блогер, який побив атовця у Хмельницькому, вже в суді. Що там відбувалося

Скандальний блогер, який побив атовця у Хмельницькому, вже в суді. Що там відбувалося
Артур Сороченко
  • Артуру Сороченку обирали запобіжний захід.
  • Розповідаємо, що відбувалося у суді.

Біля суду на вулиці Пилипчука у центрі Хмельницького було чимало активістів та поліції. А все тому, що в приміщенні міськрайонного суду обирали запобіжний захід для бердичівського блогера Артура Сороченка. У Хмельницькому він став відомий тим, що півтора місяці тому кілька разів вдарив бійця ООС. Затримали блогера вчора, 17 серпня, у Миколаєві. У міськрайонному суді перебував журналіст vsim.ua. Ми розповідали про перебіг подій у реальному часі.

18:45

Артура Сороченка взяли під варту до 1 жовтня. Але він зможе вийти на свободу, внісши заставу, — 40 140 гривень.

Відео дня

18:05

Артур Сороченко вибачився перед усіма бійцями ООС та їхніми матерями. Також він сказав, що підтримує територіальну цілісність України. Детальніше — у відео.

17:50

Суддя Олександра Вітушинська вийшла до нарадчої кімнати. Артур Сороченко погодився поговорити з журналістами, але їх не підпустив конвой.

17:00

Прокурор та слідчий подали клопотання про закритий розгляд справи. Суддя Олександра Вітушинська підтримала їх. Тому журналісти були змушені залишити залу засідань.

16:40

До суду приїхав адвокат Артура Сороченка Олександр Поліщук.

15:40

До суду приїхала дружина Артура Сороченка Олена. Журналістам вона розповіла, що під час конфлікту боєць ООС спровокував її чоловіка. Також сказала, що до їхнього помешкання у Бердичеві приїжджали 16 людей з Хмельницького. Вони побили у їхньому будинку вікна та розбили камеру відеоспостереження. Жінка написала заяву до поліції. Голова «Феніксу» Віктор Бурлик каже, що до помешкання Сороченка через цей випадок приходили місцеві активісти.

До суду прибули також представники полку «Азов».

14:50

Активістів поступово більшає. Кількість поліцейських також велика.

14:40

Засідання суду призначали на 14:30, а вчасно воно не розпочалося. Артур Сороченко відмовився від державного адвоката, тому всім довелося чекати його власного. Засідання чекають активісти ГО «Фенікс» на чолі з керівником організації Віктором Бурликом.

Опитування

Якби ви були на місці судді, яку міру запобіжного заходу ви б обрали блогеру?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Tolik Kyzmich

    Ви зробили дуже велику помилку що привезли його в суд а саме в Хмельницькій.
  • Вадим Атаманюк

    Там йому і місце
  • Іван Іванов

    Якраз по коментах можне ще сепарів вичислити.
  • Maks Banderivets

    Гидота сепарська.. я не я і хата не моя..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up