“Сутенерські” історії у Хмельницькому: про вартість повій та обговорення легалізації

“Сутенерські” історії у Хмельницькому: про вартість повій та обговорення легалізації
  • Нещодавно в столиці затримали хмельничанку, яка організувала в квартирі бордель.
  • За годину роботи повії отримували від 700 гривень.
  • Хмельничани кажуть, що таку діяльність варто легалізувати.
  • Розповідаємо про все це детальніше. 

Їх називають представницями найдавнішої професії або “нічними метеликами”. Повії “продають кохання” по всій Україні. Не виняток і Хмельницький. Чого лише вартий славнозвісний заклад “Марися”, що був біля "Темпу". Або мережа борделів, яку відкрили працівники поліції у Вінниці та Хмельницькому. 

Свої послуги повії пропонують не лише при зустрічі, а й в режимі онлайн. Такий формат охопив майже всі сфери життя, і проституція тут - не виняток. Нині можна зайти на спеціальні сайти, обрати місто, мікрорайон і навіть параметри самої повії. Що відомо про проституцію в Хмельницькому і чи варто її легалізувати?

За скільки продаються повії у Хмельницькому

Щоб обрати повію, існують спеціальні сайти, де пропонують години й ночі задоволення. Варто зайти на перший ліпший і з усім детально ознайомитися. У фільтрах обираємо місто Хмельницький і з’являється повний перелік дівчат. Можна знайти повій від 18 до 60 років. Замовникам пропонується обрати параметри: від росту до розміру грудей. 

Відео дня

На світлинах - переважно оголені жінки. В своїх анкетах вони пишуть опис своєї особистості й тих послуг, які надають. Наприклад: “Затишна атмосфера і компанія милої дівчини. Реальний відпочинок без обману й передплат”. Або “Приїжджайте в гості, не соромтеся. Завжди рада новим чоловікам. В інтимі все люблю і все вмію, без обмежень”.

Вартість в кожній анкеті вказана за годину, дві або за цілу ніч. За годину “кохання” беруть від 400 гривень. За дві години послуг - від 700 до 1 200. А ніч із “жрицею кохання” обійдеться від 1 500 до 3 тисяч гривень. 

Затримали повію на залізничному вокзалі

Схема сексу за гроші може працювати на чолі із сутенером, який не лише шукає клієнтів для повій, а й дбає про місце для їхнього “кохання”. Все це - не частина непристойного кіно, а справжні історії, які відбулися в Хмельницькому. 

В Україні відповідальність за заняття проституцією чи сутенерством регулюється кримінальним і адміністративним кодексами. Коли мова йде про сутенерство - справи стосуються кримінальної відповідальності у вигляді позбавлення волі. 

За заняття проституцією загрожує і складання адміністративного протоколу. За останній рік в Хмельницькому склали лише один такий. Речниця міського відділу поліції Людмила Берестовська розповіла, що за статтею 181-1 КУпАП (Заняття проституцією) правоохоронці написали протокол у травні цього року. Тоді повію затримали на залізничному вокзалі. Відповідальність за цією статтею передбачає накладення штрафу від 10 510 до 21 020 гривень. Або від 16 816 до 31 530 гривень, якщо ті самі дії вчинені повторно протягом року.

А от кримінальних справ, пов’язаних із проституцією є більше. Лише за останні три місяці стало відомо про два випадки, в яких замішані хмельничани. Розповідаємо про найгучніші “сутенерські історії” в місті. 

“Марися”, cалон інтим послуг й таксист-сутенер

Ще 5 років тому стало відомо про бордель, який розгорнувся в одному з закладів міста. Йдеться про славнозвісну “Марисю”, що знаходилася неподалік “Темпу”. Нагадаємо, там було кафе із сауною поблизу. 

У 2018 кафе “Марися” згоріло. Правоохоронці з’ясували: там мешкало 10 повій. За інтимні послуги вони брали по 300-350 гривень. Частину віддавали сутенерами, якими були троє жінок.  Вони знаходили повій за допомогою оголошень через газети. В основному інтимні послуги надавали жительки сіл. У дівчат відбирали документи, аби ті не втекли. Також їх штрафували за прогули.

Тоді хмельницький міськрайонний суд визнав жінок-сутенерок винними. Одну засудили до 3,5 років, інших - до 3 років позбавлення волі. Та до в'язниці засуджених не відправили. Їх звільнили від відбування покарання з іспитовим строком на 2 роки і забороною виїзду за кордон.

Ще одна резонансна історія стосується працівників поліції, які відкрив цілу мережу “сексу за гроші”. Вони були власниками масажних салонів у Вінниці та Хмельницькому. У закладі надавали послуги як еротичного масажу, так і інтиму”. За масаж брали 600 гривень, а за інтимні послуги від дівчат - від 800 до 2,5 тисячі гривень. Упродовж доби кожна повія обслуговувала від 4 до 8 чоловіків.

19-річна дівчина родом із Запорізької області тоді розповіла, що працівники поліції змусили її працювати в салоні еротичного масажу. Мовляв, окрім масажу, вона надавала інтимні послуги. За що отримувала 25% та бонуси. А за добу повія обслуговувала до 6 клієнтів. “Також вступала в сексуальні зв’язки з працівниками УБЗПТЛ (Управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми)”, - розповідала вона. 

Ще одна 20-річна дівчина, родом з Росії, повідомляла, що в неї вилучили документи й змусили до роботи в інтим салоні. Заробітна плата дівчини становила також 25% від вартості за надані послуги. 

Тоді проти власників мережі салонів інтим послуг відкрили кримінальне провадження за трьома статтями. Згодом суд ухвалив встановити кожному іспитовий строк терміном на два роки.

Про таксиста, який підпрацьовував у Хмельницькому сутенером стало відомо в серпні цього року. 37-річний місцевий мешканець охороняв повій і займався пошуком місць для їхніх зустрічей з клієнтами. Останніх він шукав серед своїх пасажирів. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 303 Кримінального кодексу України — Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією.

Викликала шквал емоцій у читачів новина про хмельничанку, яка влаштувала бордель у Києві. Незаконний бізнес організувала 28-річна жінка в звичайній квартирі. Вона розмістила інформацію в мережі про діяльність салону еротичного масажу, вказавши номер телефону, аби надалі домовитись із потенційними клієнтами про вид послуг, деталі та вартість. Організаторка самостійно приймала записи клієнтів. Щоденно в салоні працювало близько 5 дівчат. Їхні послуги коштували від 700 гривень.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Легалізувати не можна приховувати

У коментарях під новиною про створений хмельничанкою бордель в Києві розгорнулися обговорення теми проституції. Чимало людей пишуть, що дану діяльність в Україні варто легалізувати. Оскільки це допоможе наповнювати державний бюджет. Мовляв, “Повії є і будуть завжди”. 

Ще у 2015 році народний депутат України Андрій Немировський зареєстрував законопроєкт, що узаконював проституцію в Україні й розглядав повій, як фізичних осіб-підприємців, які надають інтимні послуги на платній основі. Законопроєкт  передбачав регулювання таких послуг і встановлював правові бар'єри (такі як обмеження за віком і медичні огляди). Та через якийсь час нардеп його відкликав. 

Публічно на цю тему нещодавно заговорив голова Нацполіції України Ігор Клименко. Він виступає “за” легалізацію проституції. В інтерв’ю “РБК Україна” він сказав:

Соціологічна група “Рейтинг” в квітні цього року оприлюднила результати опитування на тему легалізації проституції. За їхніми даними, 65% українців виступили проти, 24% відповіли “так” і 11% не змогли відповісти. При цьому проти узаконення надання інтим послуги виступило більшість жінок, аніж чоловіків. 

Нагадаємо, що займаються проституцією легально в таких європейських країнах, як Німеччина, Греція, Угорщина, Латвія, Австрія і Нідерланди. Чи має Україна поповнити ці ряди? Легалізувати не можна приховувати - розставте розділові знаки самі.  Або беріть участь в опитуванні від vsim.ua. 

Опитування

Чи потрібно легалізувати проституцію в Україні?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (66)
  • Ivan Malkovich

    Хорошие проститутки есть в Одессе и Киеве. За 1, 5- 2 К+ можно очень даже приличные варианты найти. В Хмельницком была Марыся, Темп. Но там путаны уличные, убитые-от них только спид цеплять. А то что в гугле вылазит- это все лохотрон с фэйками. А в Одессе и Киеве-инди и приличные салоны в открытую работают. Надо на тамошних тематических форумах смотреть все контакты и пароли. Может кто знает контакты хороших хмельницких путан -так поделитесь

    Warp Speed reply Ivan Malkovich

    mamba, badoo, meendo
  • ARP Strogg

    легалізація + обязательний медогляд , як у Тайвані , Японії , дівчата - які більше нічого не вміють робити , крім цього .. тоді мають легальну роботу і заробіток , є налог в державу , і нерозповсюдження венеричних захворювань ... для одиноких людей, які хотять задоволення, це має бути передбачено урядом.
    Наш уряд не дбає за свій народ , робочі місця -виробництво не розвиває а знищує , всякі всеможливі налоги , збори , дере з бізнеса , який тільки но появився , всячески паскудить народу , здає і продає його надра і землю , пише для народа закони , а сам їх не дотримується ... долой такий уряд клоунів і шоколадних бариг .. як ми , народ , так допускаємо , щоб якась кучка неучей робила зло державі ?????  Як ????
  • Warp Speed

    Я бачу жінки не відрізняють давати себе повністю та надавати секс послуги на деякий час та з певних умов.
  • Емілі Ястремська

    Це стосується і чоловіків, які продають себе за гроші.

    Warp Speed reply Емілі Ястремська

    Продавати себе та надавати секс послуги це різне)
    "Продавати себе" це як метафора. Маркетинг.
    Послуги надаються на умовах. Неможливо купити людину.
    Так є відео на ютубі про сучасне рабство, але то інше.
    Ще є слово бабораб)) але там інший зміст. Чоловіки продають себе за любов.

    Warp Speed reply Емілі Ястремська

    Можливо тому чоловіки в більшості за легалізацію 😄
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up