Телефонні шахраї виманюють у хмельничан «кругленькі» суми

Телефонні шахраї  виманюють у хмельничан «кругленькі» суми
Мешканці міста і далі потрапляють «на гачок» шахраїв та віддають їм великі суми своїх заощаджень.

О пів на другу годину до 28-річної хмельничанки зателефонувала невідома особа.  Чоловік представився працівником банку та запропонував допомогу в отриманні грошового переказу. Потерпіла повідомила зловмисникові реквізити своєї банківської картки, після чого з її рахунку невідомий зняв понад півтори тисячі гривень. Про це йдеться у повідомленні обласного управління міліції.

  Інший випадок стався по вулиці  Львівське шосе. Вночі до 62-річної жінки зателефонував невідомий і повідомив їй про те, що її сину загрожує кримінальна відповідальність. Під приводом його звільнення шахрай попросив у хмельничанки 1 тисячу доларів США. За повідомлення правоохоронців, цю суму жінка передала юіля свого під’їзду водію невстановленої автівки.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Опять за старое взялись организаторы мошеннической организации Неравнодушные сердца, но теперь они называют себя Фонд Светлая Украина Фонд Світла Україна Фонд Светлая Украина (клоны: МБФ Поможем детям вместе, БФ оживи мечту, БФ Неравнодушные сердца, БФ Неравнодушные сердца) (клони: МБФ Допоможемо дітям разом, БФ Оживи мрію, БФ Небайдужі серця, БФ Небайдужі серДця) Название изменилось, но уродливая сущность осталась! В такое трудное время, когда существует множество людей, которые нуждаются в помощи (особенно сироты воинов, погибших в ходе АТО на востоке Украины) этот псевдо благотворительный фонд зарабатывает на доброте рядовых украинцев. Методы и формы выманивания денег остались такими же - Вам звонят и предлагают помочь армии. Никаких гарантий, что перечисленные Вами средства будут использованы по назначению у Вас нет. Предупреждаем, что, скорее всего, средства осядут в карманах этих мошенников.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up