Ціна дружби: у Хмельницькому студент вкрав в одногрупника понад 20 тисяч гривень

Ціна дружби: у Хмельницькому студент вкрав в одногрупника понад 20 тисяч гривень
Фото: ГУ НП у Хмельницькій області
  • Хлопці навчалися та винаймали квартиру разом.
  • 19-річний юнак позичаив свою кредитку одногрупнику, щоб йому могли перекинути гроші на житло.
  • Згодом власнику картки прийшло повідомлення про величезну заборгованість.
  • Виявилося, що друг підв’язав кредитку до свого телефона і зняв з неї 23700 гривень.

Хлопці є студентами одного ПТУ міста та разом винаймали квартиру. Коли прийшов час щомісячної оплати один із друзів попросив у товариша кредитку, бо своєї не мав. Сказав, що на неї йому скидатимуть гроші на оренду житла. Тож 19-річний житель Чорного Острова довірливо дав скористатися картою й повідомив усі коди. Згодом одногрупник заявив, що картку він загубив.

Та власнику кредитки через деякий час стали приходити дивні повідомлення. Йому періодично надсилали повідомлення про заборгованість. Хлопець звернувся у поліцію.

При проведенні слідчих дій з’ясувалось, що картку ніхто не викрадав. Одногрупник усе це придумав. Виявилося, що він підв’язав кредитку до свого телефона і періодично знімав кошти ні в чому собі не відмовляючи. Загалом юнак встиг зняти 23700 гривень. Про це повідомили у прес-службі Хмельницького відділу поліції.

Відео дня

Наразі по даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України "Шахрайство" - (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою). Хлопцю загрожує до трьох років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мастер Автополив

    Історії про пустоголових сільских раків. Що першій ідіот, що другий тупий підріло. Бажаю, щоб йому дали по повній катушці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up