У Хмельницькому базарниця зарізала сина, а потім стрибнула з 9-го поверху

У Хмельницькому базарниця зарізала сина, а потім стрибнула з 9-го поверху
Побутова сварка у багатоповерхівці на Львівському шосе закінчилася трагедією. 52-річна жінка кілька разів вдарила ножем свого 27-річного сина, а потім викинулася з вікна.

Трагедія сталася посеред ночі. Як розповідає господар квартири, який водночас втратив і дружину, і сина, він прокинувся від гучної сварки своїх рідних. Вийшов на кухню подивитися, що робиться і був шокований.

- Дружина накинулась на сина з кухонним ножем, а той просив її не вбивати. Та все сталося в лічені секунди. Як згодом повідомлять експерти, вона нанесла потерпілому чотири удари, один із яких виявився смертельним, адже влучив прямо в артерію, - розповідає речник Хмельницького міського відділу міліції Аліна Арнаут. - Чоловік вихопив в ошалілої жінки ножа і в шоковому стані поніс його на кухню, а вона, скориставшись його відсутністю, вистрибнула у вікно 9-го поверху.

Відео дня
> Чоловік побіг до сусідів і звідти викликав міліцію та швидку. Вртяувати життя жінці не вдалося, вона загинула від отриманих травм. Син же помер ще до приїзду лікарів.

У крові загиблої виявили 0,4 промілле алкоголю. Жінка працювала на ринку, а батько із сином займались бізнесом, пов’язаним із вантажоперевезеннями.

Як повідомив Дмитро Бездітний, начальник відділення по розслідуванню злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого відділу Хмельницького МВ УМВС, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, встановлюються всі обставини справи.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anonymous

    ну й міліція! вірить в те що сказав батько. Ще й невідомо чи він батько. може сам все зробив , а потім намалював картинку.
  • Anonymous

    Це ж потрібно таким виродком бути, щоб розважатись, залишаючи коментарі під чужим ніком саме тут. Це єдиний коментар тут мій. Всі інші написані раніше не мої. Є такий троль "Денис-Антон". Це його рук справа. Використовує чужі ніки, коли хоче когось з коментаторів образити
  • Anonymous

    А те кто знает семью парня, как думаете могла его мама такое сделать?
  • Anonymous

    спасибо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up