У Хмельницькому оштрафували командира відділення зенітно-ракетного взводу

У Хмельницькому оштрафували командира відділення зенітно-ракетного взводу
  • Чоловіка судили за те, що був п’яний на службі. 

  • Йому дали майже 4 тисячі гривень штрафу. 

Днями у Хмельницькому судили військового. Житель Чернівців несе службу на посаді командира відділення зенітно-ракетного взводу однієї з військових частин в обласному центрі. 

Одного разу, під час виконання своїх обов’язків, близько восьмої години вечора командир перебував у стані алкогольного сп’яніння. Таке правопорушення карається законом. 

Однак, на засідання суду правопорушник не з’явився, хоч і був належним чином попереджений про дату, місце та час судового розгляду, повідомляють правоохоронці. 

Відео дня

Тож суд розглядав справу без нього. За наявними у справі доказами — зізнавальними поясненнями, консультаційним висновком спеціаліста та пояснювальною запискою одного з військових — суд ухвалив вирок. 

Командира визнали винним info та стягнули із нього 3 655 гривень штрафу (215 неоподаткованих мінімумів громадян) та ще 537 гривень судового збору

У Хмельницькому міськрайонному суді зазначають, що він, або його законний представник може подати скаргу до апеляційного суду впродовж 10 днів з дня винесення постанови.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ируся Жвалюк-Глебова

    Ганьба
  • Oksana Olishchuk

    Кому потрібна ця новина?!
  • Надія Ковальчук

    Шикарна новина,тільки для кого?..
  • Альона Михайлюк

    По закону має бути 17 тисяч!

    Галина Хитра reply Альона Михайлюк

    ,зато з хлопців знімають бойові повністю,якщо 'випють,або за телефон.Штрафують за дрібниці,хоча якщо приїжджають з виїзду,і десь можуть випити після пережитого,не кожен зрозуміє,а тут п'ють бо зажиріли ,в себе покої,в теплі,ночують вдома і ще штраф мізерний.Прра може вже мінятися з тими що дійсно воюють.

    Виталий Долматов reply Альона Михайлюк

    Альона Мельник + премія перший раз всеобходиться в 34 тис

keyboard_arrow_up