У Кам’янці чоловік порубав сусіду двері сокирою через шум

У Кам’янці чоловік порубав сусіду двері сокирою через шум
Фото ілюстративне
  • Чоловік каже, що сусід постійно грюкав будівельними інструментами. 

  • Постраждалий подав до суду. 

  • Просив арештувати майно та депозити сусіда. 

Це трапилось у Кам’янці-Подільському. В одному із будинків один сусід порубав іншому двері сокирою. За його словами, у помешканні постійно було чути шум від будівельних інструментів.

Зловмисника засудили за дрібне хуліганство до 15 діб арешту. Але власник квартири не погодився з таким покаранням. Він хотів стягнути з нього 11 456 гривень за пошкоджені двері та 10 000 гривень моральної шкоди. 

Та постраждалий сумнівався, що сусід виплатить ці кошти, бо ніде не працює. Тому просив суд арештувати його майно та депозитні рахунки. Про це повідомляє апеляційний суд. 

Відео дня

Суд відмовився арештувати рахунки. Обґрунтував тим, що заявник не вказав, на яке саме майно відповідача слід накласти арешт, які рахунки й в яких банках той має.

Позивач подав апеляцію. Пояснив, що через банківську таємницю не може надати повну інформацію щодо рахунків сусіда, але знає, послугами яких банків він користувався. Та в апеляції також відмовили. 

— Саме лише посилання в заяві на можливість утруднення виконання рішення у випадку його задоволення судом у зв`язку із тим, що відповідач є безробітним, не є достатньою підставою для задоволення відповідної заяви, – констатував апеляційний суд.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up