У Кам’янці спіймали серійного шахрая

У Кам’янці спіймали серійного шахрая
Фото ілюстративне

Чоловік скоїв п’ять шахрайств та крадіжку. 

У Кам’янці-Подільському затримали 41-річного місцевого мешканця. Чоловік під час воєнного стану крав мобільні телефони та здавав їх до ломбарду. 

Слідчі підозрюють його у крадіжці та п’яти фактах шахрайства. До того, ж чоловік раніше вже був судимий за майнові злочини. Про це повідомляють у поліції

Правоохоронці зазначають, що 18 червня цього року кам’янчанин розпивав алкоголь зі своїм знайомим. Під час цього він викрав з кишені штанів товариша телефон “ZTE”. Мобільний зловмисник здав у ломбард. А вже 2 липня чоловік попросив працівницю ломбарду, щоб дала йому цей телефон нібито зателефонувати. Довірлива жінка погодилась, після чого шахрай втік разом з телефоном.

Відео дня

Наступний злочин він вчинив 17 липня. На місцевому ринку кам’янчанин начебто купував телефон “Samsung” для своєї матері. Шахрай попросив в продавця дозволу показати мобільний матері перед покупкою. Взявши телефон, зловмисник здав його в ломбард. І знову ж, 23 липня під приводом викупу телефону, він за тією ж схемою, взяв телефон у працівниці ломбарду та втік. 

Схожа історія трапилась і з телефоном марки "Іphone". Під приводом покупки зловмисник “тимчасово взяв” його в довірливого продавця, щоб нібито показати матері, але так і не повернув.

Наступною жертвою шахрая стала його знайома. Жінка дозволила йому зателефонувати з її телефону, ну а далі історія повторилась — чоловік втік і телефон з собою прихопив.

Наразі слідчі оголосили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених двома статтями Кримінального кодексу України:

В поліції додають, що міру покарання за сукупністю порушень визначить суд.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • ЧитачЧитачів

    Пані Олено! Як це зрозуміти? "...кам’янчанин розписав алкоголь...".

    PutnickFree reply ЧитачЧитачів

    писком ;)

keyboard_arrow_up