У Шепетівському районі працівниця банку знімала готівку з карток клієнтів

У Шепетівському районі працівниця банку знімала готівку з карток клієнтів

Жінка завдала збитків людям на 230 тисяч гривень. 

У Шепетівському районі судитимуть 37-річну жінку. Вона — працівниця одного із місцевих банків. Жінку підозрюють у шахрайстві, зловживанні службовим становищем та обвинувачують одразу за 4-ма статтями карного кодексу. Про це інформують в обласній прокуратурі. 

Жінка завела приязні відносини з клієнтами. Згодом, скориставшись їх довірою, вона заволоділа картками та пін-кодами, логінами та кодами доступу до онлайн-банкінгу та отримала повний доступ до рахунків клієнтів банку.

Отримавши доступ до карток, зловмисниця знімала готівку в банкоматах, здійснювала покупки, перераховувала кошти на рахунки іншихх осіб. Таким чином вона завдала збитків потерпілим на суму 230 тисяч гривень.

Відео дня

Їй оголосили підозру за фактами: 

Нагадаємо, у Славуті працівниця Приватбанку понабирала кредитів на інших людей і зняла їх готівкою у банкоматах. Ірина Костюк понабирала кредитів на десятки людей, в тому числі й на родичів. Нині йде розслідування, але позики банк не заморозив і борг щомісяця продовжує рости. Сама ж шахрайка каже, що це все неправда, а потерпілі вже винні Приватбанку сотні тисяч гривень. Розповідаємо подробиці кредитного скандалу

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ніна Дудар

    Вони як у мультику, про золоту антилопу.Ще,ще,ще.....
    .
  • Валентина Молотковська

    І не вдавилася???

keyboard_arrow_up