У жителя Хмельниччини викрали 21 тисячу гривень

У жителя Хмельниччини викрали 21 тисячу гривень
Фото ілюстративне
  • На Старокостянтинівщині 34-річна зловмисниця чотири рази крадькома знімала гроші з картки потерпілого.

  • Яке покарання їй загрожує за законами воєнного часу?

Понад місяць тому, 10 травня, 28-річний мешканець Староостропільської  тергромади хотів зняти власні заощадження з банківської картки.  Він збирав гроші  на переоформлення житлового будинку. Потерпілий виявив, що грошей немає. Чоловік  одразу звернувся в поліцію.

Правоохоронці з'ясували, що протягом лютого – березня під час спільного розпивання алкоголю в будинку потерпілого 34-річна місцева мешканка неодноразово викрадала картку господаря дому. Зловмисниця знімала з неї гроші, а потім повертала картку назад. Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Поліції Хмельницької області.

Відео дня

Вперше  правопорушниця вкрала картку ще 12 лютого. Вона знала пін-код і з легкістю зняла з неї понад 12 тисяч гривень.  Після цього крадійка непомітно повернула картку на місце. Надалі зловмисниця викрадала картку ще три рази. Загалом підозрювана незаконно заволоділа 21 тисячею гривень. Гроші вона витратила на власні потреби.

Жінці оголосили про підозру одразу за двома статтями Кримінального Кодексу України:

Оскільки останні два випадки викрадення картки були вчиненні уже під час воєнного стану, жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Альона Сорочук Пасека

    😡
  • Василь Попянош

    МЕНЬШЕ АЛКАШУ ЖЕРТИ ГОРІЛКУ ПОТРІБНО !
    ЗАВСЕ ПОТРІБНО ПЛАТИТИ  !
  • Oleksandr

    Дорого виходить з деякими розпивати алкоголь)

keyboard_arrow_up