В Городку судять бандитів, які зухвало пограбували будинок та викрали жінку

В Городку судять бандитів, які зухвало пограбували будинок та викрали жінку
  • Посеред ночі розбійники вдерлися до помешкання, у якому жили двоє жінок, зв'язали їх, били та винесли усі цінні речі та гроші. 
  • За добу їх затримали. Зараз трьох з них вже посадили під варту, а неповнолітнього віддали у руки батьків. 
  • На них чекає суд і загрожує ув'язнення до 12 років. 

Ще влітку минулого року троє чоловіків та дівчина вибили двері будинку жительки Городка та напали на неї та її стареньку матір. При цьому при собі зловмисники мали два пістолети, а також вдягнули на голову балаклави. Чоловіки зв'язали обох жінок, били їх та погрожували зброєю. Грабіжники забрали з будинку техніку та золоті прикраси на суму більше як 26 тисяч гривень. До того ж, зняли з карток ще 11 тисяч гривень. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Хмельницької області. 

Після цього нападники вивезли одну з жінок у поле. Вони натягнули їй на голову поліетиленовий пакет та накрили покривалом і залишили у кукурудзі. Протягом доби нападників затримали. Серед них троє чоловіків 32, 22 та 16 років, а також їхня спільниця - 23-річна дівчина. Як виявилося, двоє старших чоловіків родом із Одеської області. Один із них, уже перебував у розшуку за вчинені шахрайства.

Зараз трьом з них вже оголосили про міру запобіжного заходу. Ще одного, який є неповнолітнім, передали під нагляд батькам. Обвинувальний акт направили до суду. Розбійникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up