«Ваш син потрапив у біду»: на Чорновола шахраї ошукали жінку на 900 доларів

«Ваш син потрапив у біду»: на Чорновола шахраї ошукали жінку на 900 доларів
  • Шахраї, щоб видурювати гроші у хмельничан, користуються вже напрацьованими схемами.
  • Лише за один день зловмисники "розвели" містян на тисячі гривень.

Хмельничани досі ведуться на поширене шахрайство. Невідомі телефонують навмання і кажуть, що хтось з рідних потрапив у халепі. Але кримінальної відповідальності можна оминути. Якщо…швидко завезти «кругленьку» суму у визначений час і місце. 
Вчора, 13 березня, на «гачок» до шахраї потрапила 64-річна жінка. Зловмисники за напрацьованою схемою виманили у хмельничанки 900 доларів. 
Цього ж дня аналогічним способом виманили гроші у 63-річного чоловіка. Хмельничанин віддав злодюжкам півтори тисячі гривень і 145 доларів. Про це повідомили у прес-службі обласного управління Нацполіції.
Ще один випадок трапився на вулиці Чорновола. Шахраї зателефонували до 80-річної жінки. З цією ж легендою змогли виманити у неї заощадження. Жінка позбулась шести тисяч гривень,

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up