Вбивство на Хмельниччині: чоловіка зарізали на очах у дружини та дитини

Вбивство на Хмельниччині: чоловіка зарізали на очах у дружини та дитини
  • Справжня трагедія сталася 4 серпня у Славуті. 
  • 39-річного чоловіка зарізав брат його дружини. 
  • Свідками жорстокої розправи стала дружина та малолітній син потерпілого.

Трагічно закінчилося застілля в одному із будинків у Славуті. Того вечора у 39-річного чоловіка та його дружини гостював брат із Києва. Однак під час вечері між чоловіками виникла сварка. Словесні образи переросли у бійку. Несподівано гість схопив кухонного ножа і вдарив свого опонента прямо у груди.

"Потерпілий помер практично одразу на очах у дружини і малолітнього сина. Лікарям "швидкої" тільки залишилось констатувати смерть", - повідомили у Секторі комунікації поліції у Хмельницькій області.

Поліцейські затримали зловмисника на місці події. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. До слова, її санкція передбачає до 15 років позбавлення волі.

Відео дня

Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу. Як уточнили правоохоронці, він уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі і за нанесення тілесних ушкоджень.

Читайте також: На Хмельниччині священника вбили і кинули в лісі. Поліція затримала підозрюваного 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Tamara Prekub

    Если человек схватился за нож, на это были причины, чтобы люди хватались за ножи, даже самые неодекватные, значит на это есть основания,все..

    Tamara Prekub reply Tamara Prekub

    Діма Мелнік  мудрые женщины,я не в коем случаи, не оправдываю поступок, просто ситуации разные, остро-режущие предметы, когда дело пахнет керосином, нужно прятать, если брат жены зарезал мужа, то ясно , не просто так, ...жужая семья, темный лес.

    Діма Мелнік reply Tamara Prekub

    Tamara Prekub по ваших словах Матері яка потіряла єдиного сина треба було сфатити шось тяжке чи гостре до  того нелюда

    Tamara Prekub reply Tamara Prekub

    Діма Мелнік я не оправдываю поступок убииство, но с сообственного опыта знаю, не говорю за пянные разборки, а за разнные ситуации, бывает что выход один, что-то тяжелое в руки, если под руки попадается нож, тогда исход плачеаный, мы в тот момент не думаем о последствиях, ....такая вот человеческая натура, еще эмоциональный стрес и так дальше.

    Діма Мелнік reply Tamara Prekub

    Tamara Prekub цьому злочину нема ніякого оправданя.Сварка без причини не буває но це не повод хвататися за ніж і лешити житя людини
  • Віра Герман

    Інший раз незнаєш кого до себе кличеш :чи родину чи вбивцю.

    Іван Кучер reply Віра Герман

    Віра Герман Чи злодія!таке часто буває!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up