Вбивство на Інститутській: поліція затримала підозрювану - 20-річну дівчину (ОНОВЛЕНО)

Вбивство на Інститутській: поліція затримала підозрювану - 20-річну дівчину (ОНОВЛЕНО)
  • 50-річну підприємицю жорстоко вбили - її підрізали в під'їзді її будинку.
  • Вбивцю шукали два місяці.
  • Поліція затримала підозрювану. Це - дівчина. Їй - всього 20 років.
  • Під нігтями у вбитої знайшли ДНК затриманої.
  • Підозрюють, що вона пішла на злочин заради грошей.

В неділю, 17 вересня, 50-річна жінка поверталася з роботи. Марія торгувала взуттям на речовому ринку. У під’їзді будинку 4/2 на Інститутській, де вона мешкала, її підрізали. Вбивця вдарив її ножем в груди і шию.  Жінка вибігла на двір і впала закривавлена. Вона померла в «швидкій» по дорозі в лікарню.

Пошуки вбивці тривали рівно два місяці. Поліція затримала 20-річну дівчину. Вона підходить під опис і фото, які вивішували навколо ринку працівники Південно-Західного відділу поліції. Зображення взяли із камер спостереження, які стояли на шляху вбитої від ринку додому.

Основним доказом, на який спираються правоохоронці – тест ДНК. Під нігтями у жертви знайшли біологічні сліди затриманої. Про це повідомляють в ГУНП Хмельницької області.

Відео дня

За інформацією поліції, підозрювана могла піти на злочин через бажання заволодіти коштами підприємниці. Кажуть, що вона протягом кількох днів напередодні вистежувала жертву і вивчала режим її дня.

Зараз працівники поліції встановлюють, чи заволоділа вона грошима жертви. За однією із версій, у дівчини були значні борги. Якщо поліція доведе, що вона пішла на вбивство заради грошей, 20-річну хмельничанку можуть засудити до довічного ув’язнення.

Станом на 17 листопада відкрили кримінальне провадження за статтю 115 «Умисне вбивство», яке передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі. Її можуть перекваліфікувати.

Поки в поліції не повідомляють про місце затримання дівчини і те, як вийшли на неї. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Читайте також: Вбивав і грабував у Кам'янці: що відомо про звільненого з тюрми "довічника" Олександра Каверзіна

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up